•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

bistra projekt reciklaznog dvorista 1Nakon što su djelatnici Sintagme proveli javnu nabavu za izvođenje radova na izgradnji reciklažnog dvorišta, te opremanju reciklažnog dvorišta spremnicima i ostalom opremom, načelnik Općine Bistra prije nekoliko dana potpisao je ugovore.

Projekt "Izgradnja reciklažnog dvorišta na području Općine Bistra" odobren je iz Kohezijskog fonda, operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. i 2020., zaštita okoliša i održivost resursa, a ukupna vrijednost projekta je 4.408.926,69 kuna u kojem Europska unija sudjeluje sa 85%.

Uz provedene postupke javne nabave, Sintagma nastavlja s poslovima tehničke pomoći pri provedbi spomenutog projekta.

zona jastrebarskoDjelatnici Konzultantske kuće Sintagma, uz odrađene poslove prijave projekta i postupka javne nabave za radove, trenutno rade na poslovima upravljanja projektom na EU projektu "Izgradnja zajedničke osnovne i zelene infrastrukture u Gospodarskoj zoni Jalševac u Gradu Jastrebarskom".

Navedeni projekt prijavljen je na Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona“ Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. Projekt se provodi u okviru Operativnog programa konkurentnosti i kohezije, a specifični cilj projekta je stvaranje povoljnog okruženja za rast i razvoj novih poduzeća. Projekt je ukupne vrijednosti 6.472.802,61 kuna, od čega odobrena sredstava iz EU fondova iznose 4.170.759,19 HRK, Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

EU projekt „Izgradnja zajedničke osnovne i zelene infrastrukture u Gospodarskoj zoni Jalševac u Gradu Jastrebarskom“ samo je jedan u nizu EU projekata na kojima djelatnici Sintagme trenutno rade. Završetak svih poslova vezanih uz spomenuti projekt očekuje u ožujku ove godine.

 

kom infr ipngSintagmini djelatnici uspješno su priveli kraju provedbu još jednog vrijednog projekta. U industrijskoj zoni Nove Gradiške odrađeni su završni građevinski radovi proširenja poduzetničke infrastrukture, odnosno završena je izgradnja ceste, vodovoda i kanalizacije kroz projekt Grada Nova Gradiška – Ulaganje u infrastrukturu Industrijski park Nova Gradiška.

Ukupna vrijednost projekta, čiji je korisnik Grad Nova Gradiška iznosi 6.260.416,86 kuna, od čega bespovratna EU sredstva iznose 5.321.350,92 kuna. Projekt je realiziran u sklopu Poziva ‘’Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona’’, a financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR). Cilj projekta je povećanje postojeće infrastrukture kako bi se privukle nove investicije, povećala konkurentnost zone i olakšali preduvjeti za razvoj poduzetništva u Industrijskom parku Nova Gradiška.

Djelatnici Sintagme radili su na poslovima upravljanja i provedbe projekta, te postupku javne nabave. Spomenuti projekt je još jedan uspješno odrađen projekt od strane Sintagme za svoje klijente koji su prepoznali kvalitetu i dugogodišnje iskustvo sintagminih djelatnika u provedbi raznih projekata.

Stranica 1 od 35

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više