•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Siječanj 21, 2020

Zaposli se u Sintagmi!

sintagma za vijestiAko ste mladi i ambiciozni, poznajete rad u programu MS Office, služite se engleskim jezikom - možda ste baš Vi osoba koju tražimo.

Tražimo osobu koja je pozitivna, odgovorna, komunikativna, spremna za nove izazove. Ako ste osoba koja želi svojim predanim i odgovornim radom pridonositi uspjehu našeg tima, javite nam se.

Konzultantska kuća „SINTAGMA“ nudi Vam izazovan i zahtjevan posao, mogućnost napredovanja i učenja u kompaniji uspješne budućnosti.

Ako se prepoznajete u traženim zahtjevima, kreativni ste, marljivi, inovativni i spremni za rad u visokomotiviranom, dinamičnom i modernom poslovnom okruženju pošaljite svoju molbu i životopis do 28.1.2020. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

projekti otpadUz standardne aktivnosti, sintagmini djelatnici za svoje klijente trenutno rade i na upravljanju i provedbi projekata Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom.

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je 15. siječnja 2018. godine Poziv za dostavu projektnih prijedloga za provedbu Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom. Za navedeni Poziv SINTAGMA je izradila projektnu dokumentaciju za svoja tri klijenta koja su ocijenjena pozitivno, te su za njih odobrena sredstva.

Uz standardnu kvalitetu i dugogodišnje iskustvo sintagminih djelatnika u provedbi raznih projekata, te uz spomenuta tri projekta poslove upravljanja i provedbe projekata, te javne nabave SINTAGMA izvršava za još jednog klijenta.

Navedeni projekti predstavljaju kampanju lokalnih samouprava s ciljem osvještavanja građana i stvaranja osjećaja zajedničke odgovornosti za pravilno postupanje s otpadom, prvenstveno u svrhu smanjenja stvaranja otpada te povećanja učinka odvojenog skupljanja otpada i ponovne uporabe.

projekti energ obnovaUz standardne aktivnosti, sintagmini djelatnici za svoje klijente trenutno rade na upravljanju, provedbi i vidljivosti projekata "Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora".

Naime, poslove upravljanja, provedbe, vidljivosti projekata, te javne nabave SINTAGMA izvršava trenutno za tri projekta na području Nove Gradiške za svoje klijente koji su prepoznali kvalitetu i dugogodišnje iskustvo sintagminih djelatnika u provedbi raznih projekata. Vrijednost projekata iznosi preko 4,5 milijuna kuna.

Ovim projektima podupire se provodenje mjera energetske obnove i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora koje ce rezultirati smanjenjem potrošnje energije za grijanje/hladenje kroz integrirani pristup, te smanjenjem potrošnje energije na godišnjoj razini od najmanje 50% u odnosu na godišnju potrošnju prije provedbe navedenih mjera i korištenje obnovljivih izvora energije.

Stranica 1 od 22
Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko planiranje, projektno planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, neprofitnim sektorom, javnim institucijama u zajednici i gospodarstvenicima.

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više