•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

sintagma za vijestiAko ste mladi i ambiciozni, te ste tijekom školovanja stekli najmanje srednju stručnu spremu, poznajete rad u programu MS Office, služite se engleskim jezikom - možda ste baš Vi osoba koju tražimo.

Tražimo osobu koja je pozitivna, odgovorna, komunikativna, spremna za nove izazove. Ako ste osoba koja želi svojim predanim i odgovornim radom pridonositi uspjehu našeg tima, javite nam se.

Konzultantska kuća „SINTAGMA“ nudi Vam izazovan i zahtjevan posao, mogućnost napredovanja i učenja u kompaniji uspješne budućnosti.

Ako se prepoznajete u traženim zahtjevima, kreativni ste, marljivi, inovativni i spremni za rad u visokomotiviranom, dinamičnom i modernom poslovnom okruženju pošaljite svoju molbu i životopis do 07.04.2019. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

ngZa javni poziv ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, "Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora", djelatnici konzultantske kuće SINTAGMA izradili su prijedlog projekta pod nazivom "Energetska obnova zgrade POU "Matija Antun Reljković" - Dom kulture na adresi M.A.Reljkovića 4, Nova Gradiška". Prijavom projekta na spomenuti poziv ostvaren je veliki broj bodova, te je Sintagma za svog klijenta osigurala 1.438.105,00 kuna.

Projekt "Energetska obnova Pučkog otvorenog učilište "M.A.Relković" - DOMA KULTURE NOVA GRADIŠKA, provodi se u cilju smanjenja potrošnje energije u predmetnoj zgradi. Lokalnoj samoupravi time je omogućeno sredstva ušteđena kroz smanjenu potrošnju energije uložiti u realizaciju kvalitetnijeg programa koji se provode u navedenoj zgradi u kojoj osim navedenog Pučkog otvoreno učilišta "M.A.Relković" još djeluje i Gradska knjižnica, Glazbeni odjel Osnovne škole "Mate Lovraka" i Izvanredni dislocirani sveučilišni preddiplomski studij sestrinstva Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek. Ukupna vrijednost projekta iznosi 3.112.375,00 kuna.

model pakiranja zagrebMinistarstvo zaštite okoliša i energetike u jesen protekle godine raspisalo je Javni poziv „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama“. Svrha ovoga poziva je povećanje učinkovitosti korištenja energije u proizvodnim industrijama omogućujući proizvodnju jednake količine proizvoda korištenjem manje količine isporučene energije.

Djelatnici Konzultantske kuće Sintagma radili su na pripremi prijedloga projekta pod nazivom "Energetska obnova u industrijskom postrojenju". Projekt je ocijenjen velikim brojem bodova te je sintagminom klijentu odobreno 4.165.952,45 kuna. Ukupna vrijednost projekta iznosi 9.866.424,05 kuna.

Projekt „Energetska obnova u industrijskom postrojenju“ obuhvaća 2 projektne cjeline, proizvodni pogon i zgrada, a u sklopu istih provode se aktivnosti: mjere energetske učinkovitosti u proizvodnom pogonu, energetske obnove zgrade i mjere za promicanje energije iz obnovljivih izvora energije. Predmetni projekt provodi se u cilju ostvarenja energetskih ušteda kroz učinkovito korištenje energije u proizvodnoj industriji čime se omogućuju jednake količine rezultata korištenjem manje količine ulazne energije te uvođenja OIE i smanjenja udjela konvencionalnih goriva u ukupnoj potrošnji energije.
Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko planiranje, projektno planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, neprofitnim sektorom, javnim institucijama u zajednici i gospodarstvenicima.

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više