•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

sintagma na team buildinguTeam building je skup aktivnosti čiji je cilj stvaranje tima te osnaživanje i poboljšanje međuljudskih odnosa, odnosno skup edukativno-rekreativnih ili zabavno-rekreativnih aktivnosti koje kao rezultat daju poboljšanje komunikacije, jačanje timskog duha, razvijanje osjećaja pripadnosti zajednici. U tom cilju tvrtka Sintagma organizirala je team building.

Sintagmin team building održan je protekli vikend u Rovinju. Kroz tri dana provedena u Rovinju i okolici Sintagmini djelatnici odlučili su se za edukaciju, rekreaciju, ali i zabavu. Kako je cijeli vikend vladala opuštena atmosfera, možemo reći da je cilj team buildinga uspješno izvršen!

7.4.1Jučer je u Vodicama upriličeno potpisivanje ugovora o financiranju za tip operacije 7.4.1 „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske.

U prisustvu potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića i ravnateljice Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilde Copić, načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga potpisao je ugovor o financiranju projekta "Rekonstrukcija i dogradnja vatrogasnog doma i spremišta s društvenim domom i kulturnim centrom i prijedlog parcelacije"

Naime, djelatnici konzultantske kuće SINTAGMA radili su na predmetnom projektu, projekt je ocijenjen velikim brojem bodova te su sintagminom klijentu odobrena sredstva za realizaciju istog. Ukupna vrijednost projekta iznosi 7.168.878,25 kuna.

sintagma za vijesti zazeliUz standardne aktivnosti, sintagmini djelatnici za svoje klijente trenutno rade i na upravljanju i provedbi projekata „Zaželi – program zapošljavanja žena“.

Naime, poslove upravljanja i provedbe projekata, te javne nabave SINTAGMA izvršava za četiri lokalne samouprave koje su prepoznale kvalitetu i dugogodišnje iskustvo sintagminih djelatnika u provedbi raznih projekata. Vrijednost projekata iznosi preko jedanaest milijuna kuna.

Projekt „Zaželi – program zapošljavanja žena“ u skladu je s europskim i nacionalnim preporukama o unaprjeđenju položaja žena na tržištu rada i zaštite prava žena, kao i sa smjernicama politika zapošljavanja država članica EU s naglaskom na promicanje socijalne uključenosti i suzbijanja siromaštva, posebice radi činjenice da se kao sudionice ovih aktivnosti uključuju žene koje su u nepovoljnom položaju na tržištu rada, a koje će skrbiti o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

zona jastrebarskoProteklih dana od Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije stigao je pozitivan odgovor na prijavljeni projekt. Naime Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Javni poziv „Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona“ s ciljem razvoja i poboljšanja kvalitete dostupnosti infrastrukture postojećih poduzetničkih zona kroz poticanje ulaganja u infrastrukturu u područjima gdje postoji potreba za gradnjom nove, unapređenjem ili proširenjem postojeće zajedničke infrastrukture postojećih zona s ciljem privlačenja investicija i stvaranja mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta.

Djelatnici Konzultantske kuće Sintagma radili su na pripremi prijedloga projekta pod nazivom "Izgradnja zajedničke osnovne i zelene infrastrukture u Gospodarskoj zoni Jalševac u Gradu Jastrebarsko". Projekt je ocijenjen velikim brojem bodova te je sintagminom klijentu odobreno 4.170.759,19 kuna. Ukupna vrijednost projekta iznosi 6.416.552,61 kuna.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više