•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

projekti energ obnovaUz standardne aktivnosti, sintagmini djelatnici za svoje klijente trenutno rade na upravljanju, provedbi i vidljivosti projekata "Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora".

Naime, poslove upravljanja, provedbe, vidljivosti projekata, te javne nabave SINTAGMA izvršava trenutno za tri projekta na području Nove Gradiške za svoje klijente koji su prepoznali kvalitetu i dugogodišnje iskustvo sintagminih djelatnika u provedbi raznih projekata. Vrijednost projekata iznosi preko 4,5 milijuna kuna.

Ovim projektima podupire se provodenje mjera energetske obnove i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora koje ce rezultirati smanjenjem potrošnje energije za grijanje/hladenje kroz integrirani pristup, te smanjenjem potrošnje energije na godišnjoj razini od najmanje 50% u odnosu na godišnju potrošnju prije provedbe navedenih mjera i korištenje obnovljivih izvora energije.

javna nabavaDjelatnici Konzultantske kuće SINTAGMA trenutno rade na mnogobrojnim postupcima javne nabave. Naime, desetogodišnje iskustvo i kvaliteta u provedbi postupaka javne nabave osigurali su povjerenje i sigurnost kod klijenata. Trenutno se radi na 42 provedbe javne nabave, ukupne vrijednosti preko 140 milijuna kuna.

Javna nabava obuhvaća skup postupaka koje naručitelji, koji su posredni ili neposredni korisnici državnog ili lokalnog proračuna, moraju provesti prije zaključivanja ugovora o javnoj nabavi roba, usluga i radova. Pravni subjekti iz privatnog sektora koji provode EU projekte dužni su postupke nabave provoditi u skladu s Prilogom Postupci nabave za osobe koje nisu obveznici javne nabave.

Djelatnici Sintagme posjeduju stručno znanje i praktično iskustvo u razvoju, planiranju i provođenju postupaka javne nabave svih vrijednosti, u pripremi ugovora sukladno provedenim postupcima javne nabave, u davanju mišljenja i pružanju stručne pomoći u svezi s pravilnom primjenom zakonodavnog okvira iz područja javne nabave.

Bogato iskustvo i poznavanje načela javne nabave preduvjet je uspješne provedbe bilo kojeg projekta, financiranog iz EU ili državnog proračuna, jer kvalitetno provedeni postupci nabave pridonose uspješnom korištenju sredstava koji su na raspolaganju.

Konzultantska kuća SINTAGMA će i nadalje raditi na usavršavanju i certificiranju svojih djelatnika, čime će osigurati visoku kvalitetu usluge u području javne nabave za svoje klijente.

sintagma na team buildinguTeam building je skup aktivnosti čiji je cilj stvaranje tima te osnaživanje i poboljšanje međuljudskih odnosa, odnosno skup edukativno-rekreativnih ili zabavno-rekreativnih aktivnosti koje kao rezultat daju poboljšanje komunikacije, jačanje timskog duha, razvijanje osjećaja pripadnosti zajednici. U tom cilju tvrtka Sintagma organizirala je team building.

Sintagmin team building održan je protekli vikend u Rovinju. Kroz tri dana provedena u Rovinju i okolici Sintagmini djelatnici odlučili su se za edukaciju, rekreaciju, ali i zabavu. Kako je cijeli vikend vladala opuštena atmosfera, možemo reći da je cilj team buildinga uspješno izvršen!

7.4.1Jučer je u Vodicama upriličeno potpisivanje ugovora o financiranju za tip operacije 7.4.1 „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske.

U prisustvu potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića i ravnateljice Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilde Copić, načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga potpisao je ugovor o financiranju projekta "Rekonstrukcija i dogradnja vatrogasnog doma i spremišta s društvenim domom i kulturnim centrom i prijedlog parcelacije"

Naime, djelatnici konzultantske kuće SINTAGMA radili su na predmetnom projektu, projekt je ocijenjen velikim brojem bodova te su sintagminom klijentu odobrena sredstva za realizaciju istog. Ukupna vrijednost projekta iznosi 7.168.878,25 kuna.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više