•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

17 projekataMinistarstvo graditeljstva i prostornog uređenja krajem prošle godine objavilo je Javni poziv Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora.

Pozivom se podupire provođenje mjera energetske obnove i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora u kojima tijela državne vlasti i državne uprave, jedinice lokalne ili područne (regionalne) samouprave, javne ustanove, ustanove, vjerske zajednice i udruge obavljaju društvene djelatnosti, koje će rezultirati smanjenjem potrošnje energije za grijanje/hlađenje posebno integriranim pristupom.

Djelatnici Sintagme ovih dana užurbano rade na pet projektnih prijedloga za svoje klijente. Vrijednost projekata je preko 6 milijuna kuna.

Kako su dosadašnji sintagmini projekti postizali veliku prolaznost, u Sintagmi i za navedene projekte očekuju 100 postotnu prolaznost.

cssngMinistarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije tijekom ove godine raspisalo je Javni poziv Unaprjeđivanje infrastrukture centara za socijalnu skrb kao podrška procesu deinstitucionalizacije – faza 1.

Za spomenuti Javni poziv sintagmini djelatnici izradili su projektni prijedlog za svog klijenta, Centar za socijalnu skrb Nova gradiška (Projekt: "Intenziviranje procesa deinstitucionalizacije"), putem kojega je osigurano preko 1.500.000 kuna.

Prosinac 27, 2017

Advent u Grazu

1 1Sintagmini djelatnici tijekom prosinca posjetili su advent u Grazu, te uz obilazak grada uživali božićnoj atmosferi u Austriji.

Lijepa tradicija zajedničkih izleta sintagminih djelatnika i ovaj put se potvrdila kao odličan spoj opuštanja i kreativnog druženja cijelog tima.

 

17 projekataAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem Odluka o prihvatljivosti za korisnike koji su se javili na prvi natječaj za provedbu Mjere M7, Operacije 7.2.2. Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta.

Sintagmini djelatnici radili su na izradi projektnih prijava za svoje klijente, a objavom popisa odobrenih korisnika potvrđeno je kako su svi sintagmini projekti odobreni.
Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko planiranje, projektno planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, neprofitnim sektorom, javnim institucijama u zajednici i gospodarstvenicima.

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više