•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

ruralni razvoj1

Danas je u prostorijama općine Okučani održan 1. koordinacijski sastanak kojim su službeno započeli radovi na rekonstrukciji i izgradnji sportske građevine u Okučanima. 
 
Riječ je o projektu „Rekonstrukcija i izgradnja sportske građevine u naselju Okučani“ na kojemu Sintagma sudjeluje od samoga početka. Stručni tim Sintagme razvio je projektnu ideju i projekt aplicirao na natječaj za tip operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ koji se financira iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj te uspješno proveo postupak javne nabave. 
 
Sastanku su osim predstavnika Općine, prisustvovali i predstavnik tvrtke SLU-KOM d.o.o. koja je izvođač radova na navedenoj građevini, predstavnik tvrtke MARS INŽENJERING d.o.o. koja će obavljati stručni nadzor nad radovima te predstavnica Sintagme.
 
Planirani rok izvođenja radova rekonstrukcije i izgradnje sportske građevine u Okučanima je 10 mjeseci, dok ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 4.736.488,75 kn.
 
Stručni tim Sintagme osim već uspješno provedenih aktivnosti na projektu, aktivno sudjeluje i u praćenju njegove daljnje provedbe.
 

javnanabava

Sintagmin stručni tim u prethodnoj 2019. godini uspješno je proveo više od 200 postupaka javne nabave radova, robe i usluga u ukupnoj vrijednosti većoj od 300 milijuna kuna.

Budući da provedba projekata financiranih iz EU sredstava, kao jedna od primarnih djelatnosti Sintagme, uključuje i provedbu postupaka javne nabave što podrazumijeva i veći broj korisnika iste, Sintagma dugi niz godina osigurava tim profesionalnih ljudi sa iskustvom u svim fazama procesa pripreme i provođenja postupaka javne nabave.

Kontinuiranim praćenjem promjena na tržištu, brzom i točnom izradom dokumentacije o nabavi, učinkovitom i zakonitom provedbom postupaka javne nabave koji ne podliježu financijskim korekcijama od strane nadležnih tijela te niti jednim izgubljenim žalbenim postupkom, Sintagma je osigurala povjerenje kod velikog broja javnih i sektorskih naručitelja iz različitih područja djelovanja.

Veliki broj do sada uspješno provedenih postupaka javne nabave svih vrsta, ali i velik broj postupaka koji su trenutno u pripremi i provedbi, pokazatelji su kvalitetnog dugogodišnjeg iskustva i kontinuiranog usavršavanja stručnog tima koji će i dalje raditi na nadogradnji postojećih znanja i vještina.

sintagma za vijesti1Uslijed novonastale situacije u poslovanju, uzrokovane pandemijom CORONA 19 virusa, HAMAG BICRO je omogućio mikro, malim i srednjim poduzetnicima povoljne poduzetničke kredite za obrtna sredstva poslovanja. Isti se mogu ostvariti u iznosu od 750.000 kn, s rokom otplate na 5 godina i korištenja počeka od godine dana, a sve to uz kamatnu stopu od 0,25%.

SINTAGMA kao dugogodišnji poslovni savjetnik u malom i srednjem poduzetništvu, pruža kompletnu uslugu savjetovanja poduzetnika u korištenju ove kreditne linije, te pomoć u kompletnoj prijavi na isti.

Za sve informacije javite se s povjerenjem u SINTAGMU na 035 361 947.

Travanj 10, 2020

SRETAN USKRS!

uskrs sintagma

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više