•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

novosti 16„Ulaganje u infrastrukturu Industrijski park Nova Gradiška“ jedan je od projekata u čijoj provedbi sudjeluje stručni tim Sintagme.

Realizacija projekta je u tijeku, točnije započeli su radovi izgradnje ceste, vodovoda i kanalizacije sa ciljem povećanja postojeće osnovne infrastrukture u Industrijskom parku Nova Gradiška, a postupak javne nabave za navedene radove također je uspješno proveo Sintagmin tim.

Cilj projekta je proširiti postojeću osnovnu infrastrukturu za 7.350 m2 što će biti preduvjet mogućnosti otvaranja novih poduzeća, poticanja održivog rasta i konkurentnosti postojećih poduzeća u ključnim perspektivnim (propulzivnim) gospodarskim granama Grada Nove Gradiške i Brodsko-posavske županije.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 6.260.416,86 kn, a projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Bespovratna sredstva iznose 5.321.350,92 kn, dok će se ostatak vrijednosti projekta financirati sredstvima Grada Nova Gradiška.

 

ministarstvo graditeljstava5Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja objavilo je Popis odabranih projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za sufinanciranje u 2020. godini.

Na Popisu odabranih projekata nalaze se i projekti koje je Sintagma uspješno aplicirala za svoje klijente te istima osigurala 500.000,00 kuna bespovratnih sredstava.

Navedenim projektima se potiče ili pridonosi boljem obavljanju komunalnih djelatnosti i pružanju, odnosno isporuci komunalnih usluga, kao i svim drugim aktivnostima koje će pridonijeti podizanju razine javnih usluga i većoj kvaliteti življenja stanovnika na području pojedine jedinice lokalne samouprave.

mjera 6.4

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za tip operacije 6.4.1. "Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. godine, a kojim se može ishoditi do 200.000 eura bespovratnih sredstava za razvijanje nepoljoprivredne djelatnosti unutar poljoprivrednog gospodarstva.
 
Sintagma ima dugogodišnje iskustvo u radu sa projektima financiranim iz EU fondova te više od 80 odobrenih i završenih projekata iz područja ruralnog razvoja kojima je Sintagminim klijentima osigurano više od 10 milijuna kuna bespovratnih sredstava.
 
Prijave na navedeni Natječaj zaprimat će u razdoblju od 28. svibnja 2020. godine do 28. srpnja 2020. godine, a prihvatljivi korisnici Natječaja su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika najmanje 12 mjeseci u trenutku podnošenja Zahtjeva za potporu.
 
Za sve dodatne informacije i provjeru kriterija za prijavu na navedeni Natječaj, javite se u Sintagmu na tel. 035 361 947 ili putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. 
 

Europski strukturni i investicijski fondovi 1024x454Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Nabava komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada“ koji se provodi u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“, a financira se sredstvima iz Kohezijskog fonda.

Stručni tim Sintagme već je izradio i predao projektne prijedloge na navedeni Poziv za svoja dva klijenta.

Navedenim projektima planira se nabava specijalnih komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada čime će se unaprijediti sustav održivog gospodarenja otpadom te smanjiti količine otpada koji se odlaže na odlagališta.

Poziv je namijenjen pravnim ili fizičkim osobama koje su davatelji javne usluge prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada koju obavljaju u skladu sa Zakonom o održivom gospodarenju otpadom, a isti je otvoren do 30. rujna 2020. godine.

Ukoliko ste zainteresirani za prijavu na navedeni Poziv, za sve dodatne informacije javite se u Sintagmu na tel. 035 361 947 ili putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više