•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

Agencija za placanja u poljoprivredi sintagmaAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je, prošli mjesec, natječaje za provedbu mjere 06 „Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja", za operaciju 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“
Sintagmini djelatnici trenutno rade na pripremi 11 projekata za nositelje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Djelatnici konzultantske kuće Sintagma za protekli krug natječaja, za svoje klijente, izradili su također velik broj projekata čija je prolaznost bila 100%, te na temelju spomenutog očekujemo iste rezultate i ove godine.

Zahtjevi za potporu za operaciju 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“ mogu se podnositi do 13. lipnja 2018. godine.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u ured konzultantske kuće SINTAGMA, na broj telefona 035/361-947 ili putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

sintagma program ruralnog razvojaAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju početkom godine objavila je Natječaj za provedbu podmjere 6.2. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ tipa operacije 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Sintagmini djelatnici i za ovaj natječaj radili su na izradi projektnih prijedloga za svoje klijente. Prihvatljivi korisnici bili su poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednika najmanje jednu godinu prije podnošenja Zahtjeva za potporu. Svi projektni prijedlozi predani su na ocjenjivanje te se sad očekuju odluke Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Poučeni ranijim iskustvima očekuju se pozitivne ocjene i 100-postotna prolaznost i na ovom natječaju.

Za sva dodatna pitanja vezana za ovaj i sve druge natječaje možete se obratiti u ured konzultantske kuće SINTAGMA, na broj telefona 035/361-947 ili putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

fzoeuMinistarstvo zaštite okoliša i energetike osiguralo je jedinicama lokalne samouprave putem EU fondova kroz Operativni program „Konkurentnosti i kohezija“ 85%-tno sufinanciranje nabave spremnika za odvojeno prikupljanje otpada. Radi pojednostavljenja procedure i brže realizacije cijelog postupka, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost će operativno, sukladno iskazu interesa gradova i općina, provesti postupak javne nabave i distribucije spremnika.

Jedinice lokalne samouprave koje imaju važeći plan gospodarenja otpadom se stoga mogu javiti na javni poziv Fonda te dostaviti podatke o potrebnom broju spremnika za odvojeno prikupljanje otpadnog papira i kartona, plastike, stakla, tekstila i biootpada. Poziv će biti otvoren 45 dana te će se nakon toga na osnovu prikupljenih podataka znati točan iznos ukupne investicije.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u ured konzultantske kuće SINTAGMA, na broj telefona 035/361-947 ili putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ožujak 30, 2018

Sretan Uskrs!

uskrs sintagma

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više