• No1 : Konzultantske usluge
  • info@arr-sintagma.hr

zona jastrebarskoProteklih dana od Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije stigao je pozitivan odgovor na prijavljeni projekt. Naime Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Javni poziv „Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona“ s ciljem razvoja i poboljšanja kvalitete dostupnosti infrastrukture postojećih poduzetničkih zona kroz poticanje ulaganja u infrastrukturu u područjima gdje postoji potreba za gradnjom nove, unapređenjem ili proširenjem postojeće zajedničke infrastrukture postojećih zona s ciljem privlačenja investicija i stvaranja mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta.

Djelatnici Konzultantske kuće Sintagma radili su na pripremi prijedloga projekta pod nazivom "Izgradnja zajedničke osnovne i zelene infrastrukture u Gospodarskoj zoni Jalševac u Gradu Jastrebarsko". Projekt je ocijenjen velikim brojem bodova te je sintagminom klijentu odobreno 4.170.759,19 kuna. Ukupna vrijednost projekta iznosi 6.416.552,61 kuna.

Siječanj 24, 2019

Zaposli se u Sintagmi!!!

sintagma za vijestiAko ste mladi i ambiciozni, te ste tijekom školovanja stekli najmanje srednju stručnu spremu, poznajete rad u programu MS Office, služite se engleskim jezikom - možda ste baš Vi osoba koju tražimo.

Tražimo osobu koja je pozitivna, odgovorna, komunikativna, spremna za nove izazove. Ako ste osoba koja želi svojim predanim i odgovornim radom pridonositi uspjehu našeg tima, javite nam se.

Konzultantska kuća „SINTAGMA“ nudi Vam izazovan i zahtjevan posao, mogućnost napredovanja i učenja u kompaniji uspješne budućnosti.

Ako se prepoznajete u traženim zahtjevima, kreativni ste, marljivi, inovativni i spremni za rad u visokomotiviranom, dinamičnom i modernom poslovnom okruženju pošaljite svoju molbu i životopis do 10.02.2019. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

ngZa javni poziv ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, "Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora", djelatnici konzultantske kuće SINTAGMA izradili su prijedlog projekta pod nazivom "Energetska obnova zgrade POU "Matija Antun Reljković" - Dom kulture na adresi M.A.Reljkovića 4, Nova Gradiška". Prijavom projekta na spomenuti poziv ostvaren je veliki broj bodova, te je Sintagma za svog klijenta osigurala 1.438.105,00 kuna.

Projekt "Energetska obnova Pučkog otvorenog učilište "M.A.Relković" - DOMA KULTURE NOVA GRADIŠKA, provodi se u cilju smanjenja potrošnje energije u predmetnoj zgradi. Lokalnoj samoupravi time je omogućeno sredstva ušteđena kroz smanjenu potrošnju energije uložiti u realizaciju kvalitetnijeg programa koji se provode u navedenoj zgradi u kojoj osim navedenog Pučkog otvoreno učilišta "M.A.Relković" još djeluje i Gradska knjižnica, Glazbeni odjel Osnovne škole "Mate Lovraka" i Izvanredni dislocirani sveučilišni preddiplomski studij sestrinstva Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek. Ukupna vrijednost projekta iznosi 3.112.375,00 kuna.

Stranica 1 od 20
Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko planiranje, projektno planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, neprofitnim sektorom, javnim institucijama u zajednici i gospodarstvenicima.

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više