•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

rovinj 06 2022 maTeam building je skup aktivnosti čiji je cilj stvaranje tima te osnaživanje i poboljšanje međuljudskih odnosa, odnosno skup edukativno-rekreativnih ili zabavno-rekreativnih aktivnosti koje kao rezultat daju poboljšanje komunikacije, jačanje timskog duha, razvijanje osjećaja pripadnosti zajednici. U tom cilju tvrtka Sintagma organizirala je team building.

Sintagmin team building održan je krajem lipnja u Rovinju. Kroz tri dana provedena u Rovinju i okolici Sintagmini djelatnici odlučili su se za edukaciju, rekreaciju, ali i zabavu. Kako je cijeli vikend vladala opuštena atmosfera, možemo reći da je cilj team buildinga uspješno izvršen!

sintagma za vijesti1Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, prvi Poziv. Cilj poziva je osigurati infrastrukturne i materijalne kapacitete za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u Republici Hrvatskoj.

Navedeni Poziv financira se iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. - 2026.

Djelatnici konzultantske kuće SINTAGMA trenutno rade na izradi i prijavi projektnih prijedloga za svoje klijente, za četiri predškolske ustanove, ukupne vrijednosti 28.800.000,00 kuna. Zahvaljujući stručnom iskustvu u pripremi i prijavi projektnih prijedloga, te visokom postotku prolaznosti Sintagminih projekata, za očekivati je i ovoga puta pozitivne ocjene na zadovoljstvo Sintagminih klijenata.

 

sintagma za vijesti zazeliKonzultantska kuća SINTAGMA pružila je stručnu pomoć svojim klijentima za izradu projektnih prijedloga koji su uspješno prijavljeni na natječaj iz programa „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“ ukupne vrijednosti 5.438.390,00 kuna.

Cilj projekata je osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena i žena s nižom i srednjom razinom obrazovanja zapošljavanjem u lokalnoj zajednici, koje će ublažiti posljedice njihove nezaposlenosti i rizika od siromaštva te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika. Obvezni partneri na projektu su područni ured ili područna služba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb.

 

278856455 313486357598468 2107661910228938489 n 696x522Općina Marija Gorica započela je još jedan projekt kojim se jačaju socijalne uključenosti i povećava zapošljivost mladih i starijih kroz edukativne radionice kako bi se potaknulo njihovo sudjelovanje u društvu. Projekt se provodi 24 mjeseca, a koncipiran je u 3 elementa i obuhvaća provedbu radionica, nabavu informatičke opreme i kombi vozila te promidžba i vidljivost projekta.

-Cilj nam je omogućiti sudjelovanje u edukativnim radionicama dugotrajno nezaposlenim osobama, bez primanja ili koji nisu u sustavu školovanja. Želimo im dati nova znanja i vještine kako bi se motivirali za uspješnu integraciju na tržište rada, rekla je načelnica Općine Marija Gorica Marica Jančić.

Ukupna vrijednost projekta je 1,1 milijun kuna koji se financiraju iz EU iz Europskog socijalnog fonda.

Konzultantska tvrtka SINTAGMA kao vanjski suradnik na spomenutom projektu sudjeluje u savjetovanju u administrativnom upravljanju projektom, organizira provedbe projektnih aktivnosti, kordinaciji i praćenju projekta, provedbi komunikacije s ugovornim tijelima, pripremi narativnih i financijskih izvještaja i dr.

Stranica 1 od 41

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više