•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

jakovlje vrticRadovi na izgradnji dječjeg vrtića u Jakovlju izvode se prema planiranoj dinamici. Investicija je to vrijedna 3,3 milijuna eura, a završetak radova očekuje se za nešto manje od godinu dana.

Novi vrtić imat će prostor za dvije jasličke i tri vrtićke grupe, kuhinju, garderobu, sanitarije, terase, prostorije za osoblje i administraciju, sportsku dvoranu i dječje igralište. Kako je napomenula načelnica Općine Jakovlje: Realizacija ovog projekta je od izuzetne važnosti za našu zajednicu, jer ćemo, između ostalog izgradnjom istog osigurati slobodno mjesto u vrtiću za svu djecu s područja Općine Jakovlje.

Ukupna investicija vrijedna je 3,3 milijuna eura, od čega je 950 tisuća eura osigurano iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, 22 tisuća eura dodijelila je Zagrebačka županija za izradu projektne dokumentacije, dok će ostatak sredstava iz vlastitog proračuna i kredita osigurati Općina Jakovlje.

Tvrtka SINTAGMA CONSULTING kao vanjski suradnik na spomenutom projektu, nakon uspješne prijave, sudjeluje u administrativnom upravljanju projektom, organiziranju provedbe projektnih aktivnosti, koordinaciji i praćenju projekta, provedbi komunikacije s ugovornim tijelima, pripremi narativnih i financijskih izvještaja i dr.

jn sintagmaTražimo ambiciozne, pozitivne, kreativne, komunikativne i odgovorne osobe s poznavanjem rada u MS Office paketu, s voljom za učenjem i radom.

Traže se osobe za sudjelovanje u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU i nacionalnih izvora, komunikaciju s klijentima, te vođenje baze podataka.

Nudimo Vam izazovan i dinamičan posao u Sintagminom stručnom timu i ugodnoj radnoj atmosferi.

Ako se prepoznajete u navedenim uvjetima i želite raditi u najtraženijoj profesiji današnjice, pošaljite svoju molbu i životopis do 19. 9.2024. na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

min kultureMinistarstvo kulture i medija objavilo je Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2025. godinu, a prijave se podnose do 2. listopada 2024. godine.

U procesu vrednovanja prijavljenih programa i projekata posebna pozornost bit će posvećena ispunjavanju osnovnih prioriteta i ciljeva kulturnog razvitka: jačanje suvremenog umjetničkog stvaralaštva i produkcije te njezino pozicioniranje u odnosu na europski kontekst, poticanje mobilnosti i međukulturnog dijaloga, razvijanje dugoročnih partnerskih suradnji, stručna utemeljenost i visoka razina kvalitete, uključenost lokalne zajednice, osiguranje temeljne kulturne infrastrukture, zaštita, očuvanje i održivo upravljanje kulturnom baštinom, ekonomičnost te kontinuitet u djelovanju predlagatelja programa i projekata.

Na ovaj Javni poziv mogu se prijaviti ustanove u kulturi, umjetničke organizacije, umjetnici, udruge, druge fizičke i pravne osobe te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave u sljedećim djelatnostima i područjima:

• muzejske djelatnosti
• knjižnične djelatnosti
• monografija iz područja kulture i umjetnosti
• potpore izdavanju knjiga
• potpore inozemnim nakladnicima za objavljivanje prijevoda djela hrvatskih autora
• izdavanja časopisa i periodičkih elektroničkih publikacija
• književnih manifestacija
• književnih programa u okviru knjižarske djelatnosti
• dramske i plesne umjetnosti te izvedbenih umjetnosti
• glazbene i glazbeno-scenske umjetnosti
• vizualnih umjetnosti
• interdisciplinarnih i novih umjetničkih i kulturnih praksi
• kulturno-umjetničkog amaterizma (glazbenog i folklornog)
• međunarodne kulturne suradnje
• redovite djelatnosti udruga u kulturi
• gradnje, rekonstrukcije i opremanja kulturne infrastrukture
• digitalizacije kulturne baštine
• zaštite i očuvanja kopnene arheološke baštine
• zaštite i očuvanja podvodne arheološke baštine
• zaštite i očuvanja nepokretnih kulturnih dobara
• zaštite i očuvanja pokretnih kulturnih dobara
• zaštite i očuvanja nematerijalnih kulturnih dobara.

Iznimno od prethodno navedenog roka, prijave programa koji se odnose na područja zaštite i očuvanja kopnene i podvodne arheološke baštine, nepokretnih, pokretnih i nematerijalnih kulturnih dobara kao i programi knjižnične djelatnosti koji se odnose na nabavu knjižne i neknjižne građe i iskaza interesa za otkup knjiga uvrštenih na popis A i popis B podnose se u razdoblju od 30. rujna do 30. listopada 2024. godine do 17 sati.

Zbog posebne dinamike planiranja prijedlozi programa koji se odnose na međunarodnu kulturnu suradnju u 2025. godini prijavljuju se u roku od 2. rujna do 2. listopada 2024. godine do 17 sati te na drugom roku za predlaganje programa međunarodne kulturne suradnje od 12. svibnja do 12. lipnja 2025. do 17 sati.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u ured konzultantske kuće SINTAGMA, na broj telefona 035/361-947 ili putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Foto: Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske

 

minkulMinistarstvo kulture i medija najavilo je objavu Javnog poziva za predlaganje javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2025. godinu i početak online prijava za 2. rujna 2024. Otvaranje prijava za programe iz područja zaštite i očuvanja kopnene i podvodne arheološke baštine, nepokretnih, pokretnih i nematerijalnih kulturnih dobara planiran je za 30. rujna 2024. godine.

Prijave ustanova u kulturi, umjetničkih organizacija, umjetnika, udruga, drugih fizičkih i pravnih osoba te jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave iz muzejske i knjižnične djelatnosti, potpore izdavanju knjiga, potpore inozemnim nakladnicima za objavljivanje prijevoda djela hrvatskih autora, izdavanja časopisa i periodičkih elektroničkih publikacija, monografija iz područja kulture i umjetnosti, književnih manifestacija, književnih programa u okviru knjižarske djelatnosti, dramske i plesne umjetnosti te izvedbenih umjetnosti, glazbene i glazbeno-scenske umjetnosti, vizualnih umjetnosti, interdisciplinarnih i novih umjetničkih i kulturnih praksi, kulturno-umjetničkog amaterizma (glazbenog i folklornog) i međunarodne kulturne suradnje podnosit će se u razdoblju od 2. rujna do 2. listopada 2024. godine.

Prijave programa koji se odnose na područje zaštite i očuvanja kopnene i podvodne arheološke baštine, nepokretnih, pokretnih i nematerijalnih kulturnih dobara podnosit će se u razdoblju od 30. rujna do 30. listopada 2024. godine.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u ured konzultantske kuće SINTAGMA, na broj telefona 035/361-947 ili putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.    Foto: Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske

 

Stranica 1 od 61

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više