•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Petak, 26 Listopad 2018 09:28

Održana uvodna konferencija projekta ”Zaželi bolji život u Čačincima”

2510zazelicacinci 3U srijedu 24. listopada, u prostoru Vatrogasnog doma u Čačincima održana je uvodna konferencija projekta ”Zaželi bolji život u Čačincima”. Uz predstavnice Sintagme, Kristinu Janeček i Magdalenu Grgić nazočni su bili zamjenik župana VPŽ Darko Žužak, načelnik općine Čačinci Mirko Mališ te partneri na projektu, Centar za socijalnu skrb Virovitica i Dobrovoljno vatrogasno društvo Čačinci.

Uvodne riječi uputio je načelnik općine Mirko Mališ istaknuvši vrijednost projekta koja iznosi 2,761.117,66 kuna stopostotno sufinanciranih iz Europskog socijalnog fonda. Projekt ukupno traje 30 mjeseci, a žene su zaposlene na 24 mjeseca. Na području općine Čačinci riječ je o 62 korisnika i svaka od 15 zaposlenih žena kroz ovaj projekt obilazi 4 do 5 korisnika.

Konzultantska tvrtka SINTAGMA kao vanjski suradnik na spomenutom projektu sudjelovat će u izradi projektnih izvještaja tijekom trajanja projekta. Provoditi komunikaciju s ugovornim tijelima: Ministarstvom rada i mirovinskog sustava i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, te sudjelovati u poslovima vidljivosti projekta. Foto: V. Grgurić - www.icv.hr
Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko planiranje, projektno planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, neprofitnim sektorom, javnim institucijama u zajednici i gospodarstvenicima.

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više