•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 25 Listopad 2018 08:18

Održana prva koordinacija projekta „NE DVOJI - ODVOJI!“

orahovica OdvojiNedvojiU ponedjeljak, 22. listopada, u prostorijama Grada Orahovice održana je prva koordinacija projekta „NE DVOJI - ODVOJI!“. Uz predstavnike Sintagme, direktoricu Senku Vranić i Magdalenu Grgić sudjelovali su gradonačelnica grada Orahovica Ana - Marija Petin, te predstavnici općina Čačinci i Zdenci koji su zajedno s Gradom Orahovicom projektni partneri u navedenom projektu. Teme koordinacije bile su pripremne aktivnosti i dinamika i status provedbe projekta.

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je 15. siječnja 2018. godine Poziv za dostavu projektnih prijedloga za provedbu Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom. Za navedeni Poziv SINTAGMA je izradila projektnu dokumentaciju. Projekt je ocijenjen pozitivno, te su odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 462.047,28 kuna.

Projekt „NE DVOJI - ODVOJI!“ provodit će se u kontinuitetu 20 mjeseci, a predstavlja zajedničku kampanju Grada Orahovice i Općina Crnac, Čačinci i Zdenci s ciljem osvještavanja građana i stvaranja osjećaja zajedničke odgovornosti za pravilno postupanje s otpadom, prvenstveno u svrhu smanjenja stvaranja otpada te povećanja učinka odvojenog skupljanja otpada i ponovne uporabe.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više