•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Ponedjeljak, 21 Svi 2018 11:41

Gotovo 5 milijuna kuna za zapošljavanje 30 žena

zazeliMinistarstvo rada i mirovinskoga sustava u lipnju prošle godine je objavilo otvoreni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz fondova EU pod nazivom „Zaželi – program zapošljavanja žena“. Ovaj projekt se financira u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda.

Djelatnici Konzultantske kuće Sintagma radili su na pripremi prijedloga projekta pod nazivom "Kreirajmo kvalitetniji život zajedno" za svog dugogodišnjeg klijenta. Projekt je ocijenjen velikim brojem bodova te je sintagminom klijentu odobreno 4.957.056,36 kuna.

Projekt "Kreirajmo kvalitetniji život zajedno" uključuje ciljnu skupina odnosno dugotrajno nezaposlene žene starije od 50 godina s najvišim srednjoškolskim obrazovanjem te krajnje korisnike odnosno starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju, a provodi se u cilju uključivanja žena u nepovoljnom položaju na tržište rada s nižom razinom obrazovanja kroz zapošljavanje u lokalnoj zajednici, kako bi se osnažio i unaprijedio njihov radni potencijal i smanjio rizik od siromaštva, te ujedno potaknula soc. uključenost i povećala razina kvalitete života krajnjih korisnika.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više