•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Petak, 23 Ožujak 2018 13:35

550 tisuća kuna Sintagminom klijentu

ce znakZa javni poziv Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, „Certifikacijom proizvoda do tržišta“, Sintagmini djelatnici izradili su projektnu dokumentaciju za svog klijenta - "Certifikacija proizvoda obrta".

Cilj ovog Poziva bio je pridonijeti aktivnostima MSP-ova da dokazom kvalitete, sigurnosti i pouzdanosti svojih proizvoda osiguraju preduvjete za povećanje izvoza i ukupne konkurentnosti. Pružanjem potpore za uvođenje i primjenu europskih i međunarodno (globalno) priznatih norma doprinosi se da MSP-ovi iskoriste prednosti koje primjena normi ima na omogućavanje pristupa novim tržištima.

Sintagmi klijent za provedbu navedenog projekta odlučio se nakon što se upoznao sa situacijom na inozemnom tržištu, te na temelju koje je spoznao nemogućnost pristupa određenom europskom tržištu zbog nedostatka certificiranosti proizvoda. Stoga, kako bi postao konkurentan na tržištu, te omogućio pristup tržištima EU, prijavitelj se odlučio na provedbu certificiranja svojih proizvoda. Realizacijom navedenog ostvarit će se brojni pozitivni učinci kako ekonomski tako i društveni učinci poslovanja.

Spomenuti projekt ocijenjen je pozitivno, čime su Sintagmini djelatnici za svog klijenta osigurali preko 550.000,00 kuna.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više