•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 16 Studeni 2017 10:24

ODRŽAN II. RADNI SASTANAK ZA IZRADU STRATEGIJE RAZVOJA OPĆINE VRATIŠINEC

strategija vratisinecDana 15.11.2017. u prostoru općinske vijećnice održan je drugi po redu sastanak radne skupine za izradu Strategije razvoja Općine Vratišinec za razdoblje do 2022. Sastanku su uz načelnika Općine Zlatka Mlinarića i zamjenice načelnika Milene Granatir prisustvovali imenovani članovi radnog tijela za izradu Strategije – predstavnici javnog, gospodarskog i civilnog sektora s područja Općine. Sastanak je održan pod stručnim vodstvom Senke Vranić, direktorice konzultantske kuće „Sintagma“ iz Nove Gradiške koja je nositelj izrade ovog strateškog dokumenta.

Svrha sastanka bila je uz pomoć SWOT metodologije raspraviti i utvrditi razvojne probleme i potrebe na temelju pripremljene osnovne analize područja. U okviru sastanka sudionici su raspravljali o razvojnim snagama i slabostima, te vanjskim, uvjetovanim prilikama i prijetnjama u područjima gospodarstva, infrastrukture, društva i okoliša.

SWOT analiza poslužila je kao podloga za stvaranje kontura vizije razvoja Općine Vratišinec, a ista će poslužiti i kao osnov za definiranje strateških pravaca razvoja koje se želi ostvariti do 2022. godine. Svi članovi radne skupine dali su svoj doprinos u kreiranju vizije i nacrta strateških ciljeva koji će biti predstavljeni i detaljno razrađeni na idućem sastanku.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više