•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 16 Studeni 2017 09:44

Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu

min gosp pod obrtTrajno otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijava „Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu“ provodi se u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., a financira se sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Za financiranje bespovratnim sredstvima EU može se prijaviti svaki mikro, mali i srednji poduzetnik koji ima inovativnu ideju, temeljenu na rezultatima znanstvenog rada, istraživanja i razvoja, pod uvjetom da posjeduje operativne resurse tj zaposlenike, prostor i opremu potrebnu za obavljanje djelatnosti te mogućnost sufinanciranja projekta. Ukupna raspoloživa sredstva predviđena za ovaj poziv iznose 114.000.000,00 kn.

Cilj ovog Poziva je podržati projekte usmjerene ka novim proizvodima i uslugama s višom i visokom dodanom vrijednošću koje imaju pozitivan učinak na poslovne rezulatate i rast poduzeća te s tržišnim potencijalom na međunarodnoj razini.

U smjeru ostvarenja predmetnog cilja Konzultantska kuća SINTAGMA svom klijentu pružila je cjelovitu podršku u izradi projektne dokumentacije i prijavnih obrazaca za bespovratna sredstva EU-a, tj pripremila je i aplicirala cjeloviti projektni prijedlog čije je predmetno ulaganje usmjereno na primjenu (komercijalizaciju) rezultata istraživanja, razvoja i inovacija odnosno ka inovativnim procesima proizvodnje i razvoju inovativnih proizvoda s visokom dodanom vrijednošću koje imaju pozitivan učinak na poslovne rezultate i rast poduzeća te s tržišnim potencijalom na međunarodnoj razini.

Izrada projektne dokumentacije i prijavnih obrazaca za spomenuti otvoreni Poziv samo je jedna u nizu aktivnosti koje sintagmini djelatnici provode tijekom ove godine za svoje klijente, a kako je prolaznost sintagminih projekata na vrlo velikoj razini, očekujemo pozitivan ishod i za navedenog klijenta.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više