•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Petak, 19 Svi 2023 11:59

Provedba još jednog Sintagminog projekta vrijednog preko tri milijuna kuna

strizivojnaOvaj mjesec je u prostorijama Općine Strizivojna održan još jedan u nizu koordinacijskih sastanaka vezanim uz projekt „Rekonstrukcija i opremanje građevine nogometnog kluba Šokadija“.

Vrijednost projekta je 3.282.327,88 kn. U okviru navedenog projekta izvršit će se rekonstrukcija zgrade: proširenje u prizemlju, zatvaranje terase, vanjska ovojnica, izolacija krova, solarna elektrana, zamjena sustava grijanja, uređenje svlačionica i društvenih prostorija. Nova oprema, namještaj za sve prostorije, uređenje prostorije na katu za teretanu sa svom pripadajućom opremom te nabava natkrivenih mobilnih tribina.

Sastanku su osim predstavnika Općine, prisustvovali i predstavnik izvođača radova iz tvrtke Iver d.o.o., nadzorni inženjer iz tvrtke Đakovoprojekt d.o.o., te predstavnica Sintagme Gordana Milter.

Završeni su radovi rekonstrukcije i opremanja građevine, te slijedi ishođenje uporabne dozvole.

Konzultantska tvrtka SINTAGMA kao vanjski suradnik na spomenutom projektu sudjeluje u savjetovanju i administrativnom upravljanju projektom, organizira provedbe projektnih aktivnosti, koordinacije i praćenju projekta, provedbi komunikacije s ugovornim tijelima, pripremi narativnih i financijskih izvještaja i dr.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više