•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Srijeda, 03 Svi 2023 12:33

Provedba projekata energetske obnove vrijednosti gotovo 187.000 eura

zgrada ngUz standardne aktivnosti, sintagmini djelatnici za svoje klijente trenutno rade na upravljanju, provedbi i vidljivosti projekta Energetska obnova višestambene zgrade na adresi Josipa Jurja Strossmayera 17, Nova Gradiška.

Projekt je sufinanciran iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026. u okviru kojeg je i objavljen Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava Energetska obnova višestambenih zgrada. Djelatnici Sintagme radili su i na izradi, te prijavi projektne dokumentacije za spomenuti javni poziv.

Projektom Energetska obnova višestambene zgrade na adresi Josipa Jurja Strossmayera 17, Nova Gradiška predviđene su mjere toplinske izolacije vanjskih zidova i toplinske izolacije ravnog krova. Ukupni prihvatljivi troškovi projekta iznose 186.078,74 eura, dok su bespovratna sredstva dodijeljena u iznosu od 114.249,44 eura što je najviši mogući iznos sufinanciranja ukupno utvrđene vrijednosti prihvatljivih izdataka projekta.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više