•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Utorak, 26 Srpanj 2022 09:59

Provedba projekta "Uspostava reciklažnog dvorišta" vrijednog preko 4 milijuna kuna

rec dvoriste okucaniTvrtka Sintagma consulting prijavila je za Općinu Okučani projekt “Uspostava reciklažnog dvorišta na području općine Okučani” na natječaj Ministarstva zaštite okoliša i energetike „Uspostava reciklažnih dvorišta“, koji se financira kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija. Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisan je u prosincu 2020. godine između Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Općine Okučani.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 4.452.424,69 kn, od kojih je 3.725.060,98 kn bespovratno, dok će razliku pokriti Općina Okučani iz vlastitih proračunskih sredstava.

Predmetni projekt obuhvaća građenje i opremanje reciklažnog dvorišta na području općine Okučani, ograđenog prostora namijenjenog odvojenom prikupljanju i privremenom skladištenju manjih količina posebnih vrsta otpada. Osim izgradnje i opremanja reciklažnog dvorišta, projekt obuhvaća i provedbu informativno-obrazovnih aktivnosti te promidžbu i vidljivost projekta koje će Općina Okučani provoditi s ciljem informiranja mještana o projektu i poticanja na odvojeno odlaganje otpada ukazivanjem na prednosti takvog odlaganja i pozitivnom utjecaju na zdravlje i okoliš kao i na uređenost i privlačnost destinacije.

Uz izradu i prijavu projektne dokumentacije, djelatnici Sintagme radili su na poslovima provedbe javne nabave za izvođenje radova na izgradnji reciklažnog dvorišta, te opremanju reciklažnog dvorišta spremnicima i ostalom opremom. Sintagma nastavlja s poslovima tehničke pomoći pri provedbi spomenutog projekta, te poslovima vezanim uz vidljivost projekta.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više