•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 03 Ožujak 2022 13:38

Održana završna konferencija projekta Uspostava reciklažnog dvorišta na području Općine Bistra

bistra reciklaznoZavršna konferencija u povodu izgradnje Reciklažnog dvorišta Bistra održana je u Gornjoj Bistri, a sudjelovali su predstavnici Općine Bistra, Zaprešić d.o.o. i tvrtke Sintagma koja je bila koordinator projekta.

Početkom 2021. godine potpisan je ugovor između Općine Bistra i izvođača radova na Projektu “Uspostava reciklažnog dvorišta na području Općine Bistra” ukupne vrijednosti 4.408.926,69 kuna, od kojih je 3.737.918,93 kune bespovratnih, dobivenih putem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, dok razliku pokriva Općina Bistra iz vlastitih proračunskih sredstava.

Veseli nas da je ovaj projekt priveden kraju na dobrobit svih naših mještana. Činjenica je da se mještani još uvijek privikavaju na reciklažno, ali imamo dobre povratne informacije i od mještana, ali i od zaposlenika na reciklažnom dvorištu. To nam je pokazatelj da je dobra odluka bila ukloniti zelene otoke koji su služili kao mala divlja odlagališta, rekao je načelnik Općine Bistra Danijel Drviš.

Konzultantska tvrtka SINTAGMA kao vanjski suradnik na spomenutom projektu sudjelovala je u izradi projektnih izvještaja tijekom trajanja projekta, te provodila komunikaciju s ugovornim tijelima.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više