•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Ponedjeljak, 20 Rujan 2021 12:07

Započela druga faza projekta Zaželi u Čačincima

zazeli cacinciU četvrtak 16. rujna u Općini Čačinci održana je početna konferencija druge faze projekta Zaželi.

Projekt i dalje nosi naziv “Zaželi bolji život u općini Čačinci” uz dodatak II, vrijedan je 1.113.310,00 kuna, 85 posto sufinancira EU socijalni fond, dok preostalih 15 posto pokriva Državni proračun RH. Partneri su Centar za socijalnu skrb Orahovica, Hrvatski zavod za zapošljavanje Virovitica i DVD Čačinci. Projekt će trajati 15 mjeseci u sklopu kojeg će 12 žena brinuti o 72 krajnja korisnika.

– Ovo je izuzetno važan projekt iz nekoliko razloga, prvi je zapošljavanje 12 žena plus koordinatorica čime smo omogućili lakši život nekoliko naših obitelji. Drugi je razlog onaj o kojem smo dobili informacije korisnika, a to je koliko njima znači ta skrb, posjet i jedan običan razgovor i druženje s njima. Nama kao Općini je ovaj projekt iznimno bitan jer ovim pomažemo našim starim i nemoćnim osobama i pokazujemo kako nam je svaki stanovnik jednako važan. – rekao je načelnik Jurenac.

Konzultantska tvrtka SINTAGMA kao vanjski suradnik na spomenutom projektu sudjelovat će u izradi projektnih izvještaja tijekom trajanja projekta. Provoditi komunikaciju s ugovornim tijelima: Ministarstvom rada i mirovinskog sustava i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, te sudjelovati u poslovima vidljivosti projekta.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više