•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 25 Kolovoz 2016 08:34

Direktorica Sintagme kao član verifikacijske komisije u Bihaću

sintagma bihac

Direktorica Sintagme Senka Vranić, dipl. oec. kao član verifikacijske komisije BFC SEE Mreže sudjelovala je u utorak u Bihaću na sastanku vezanom za proces dobivanja certifikata BFC za Grad Bihać.

Naime, riječ je o projektu kojeg realizira Mreža za povoljno poslovno okruženje Federacije Bosne i Hercegovine uz podršku Njemačke agencije za međunarodnu suradnju (GIZ), kroz projekt Otvoreni regionalni fond za modernizaciju općinskih usluga u Jugoistočnoj Europi i Švicarska agencija za razvoj i suradnju (SDC).

Tijekom susreta s gradonačelnikom Emdžadom Galijaševićem, pomoćnicima gradonačelnika, gradskim vijećnicima i gospodarstvenicima, članovi komisije upoznali su se s kriterijima i zahtjevima koje je grad Bihać ispunio u procesu dobivanja certifikata BFC.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više