•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 29 Travanj 2021 09:41

Otvoren poslovni edukatorium u Općini Pušća vrijednosti 1,3 milijuna kuna

edukatorijumU općini Pušća otvoren je Poslovni edukatorium. Nekada derutni podrum u zgradi Općine, nakon cjelovitog uređenja vrijednog 1,3 milijuna kuna, postao je multifunkcionalni centar za održavanje sastanaka, seminara, kulturnih, zabavnih i edukativnih sadržaja za sve generacije Pušćana.

Sintagmin stručni tim projektnih asistenata sudjelovao je u kreiranju projektne ideje za uređenje spomenutog edukatoriuma i prijavi projekta na natječaj, a stručni tim za javnu nabavu izvršio je stručnu pripremu i provedbu postupka javne nabave koji je obuhvaćao nabavu namještaja po mjeri, gotovog/komadnog namještaja, opreme za šank te potrebnih građevinskih radova.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više