•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Srijeda, 24 Veljača 2021 13:25

PROJEKT IZGRADNJE DJEČJEG VRTIĆA U ČAČINCIMA VRIJEDAN PREKO 6 MILIJUNA KUNA

vrtic cacinciNakon uspješno provedenog postupka javne nabave radova i opremanja, SINTAGMA aktivno sudjeluje na aktivnostima provedbe projekta „Izgradnja i opremanje Dječjeg vrtića u mjestu Čačinci“ vrijednog preko 6 milijuna kuna.

Bespovratna financijska sredstva za izgradnju projekta u cijelosti su odobrena iz sredstava Europske unije, odnosno Ministarstva poljoprivrede kroz mjeru ruralnog razvoja, temeljem provedenog natječaja za tip operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu.“

Projektom izgradnje i opremanja Dječjeg vrtića u Čačincima želi se pridonijeti ostvarenju preduvjeta za demografsku obnovu Općine Čačinci kroz ulaganje u izgradnju dječjeg vrtića. Novi vrtić namijenjen je za djecu mješovite predškolske dobi ukupnog kapaciteta do 50 djece. Spomenutim projektom potiče se i zapošljavanja u Općini Čačinci kroz zaposlenje 7 novih osoba u novo izgrađenom vrtiću.

Budući da je postupak javne nabave uspješno proveden u propisanim rokovima te provedba projekta i završni radovi teku planski, otvorenje vrtića i početak njegova rada očekuje se u svibnju ove godine.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više