•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Utorak, 14 Srpanj 2020 09:59

Potpisan Ugovor o modernizaciji javne rasvjete u općini Rešetari

ugovor rasvjeta1„Energetski učinkovita i ekološka javna rasvjeta na području Općine Rešetari“ predmet je još jednog uspješno pripremljenog i provedenog postupka javne nabave od strane stručnog tima Sintagme.

Za navedeni postupak jučer je u prostorijama Općine Rešetari potpisan ugovor o javnoj nabavi. Ugovor su potpisali predstavnik općine Rešetari načelnik Zlatko Aga te predstavnik tvrtke Elektro-centar d.o.o.Petar Prodanović, a potpisu ugovora su prisustvovale Milka Perković, predsjednica Općinskog vijeća Općine Rešetari i Senka Vranić, vlasnica tvrtke Sintagma.

Projekt vrijedan gotovo 2,4 milijuna kuna financirat će se kreditom HBOR-a, a cilj istoga je zamjena postojeće javne rasvjete novom LED rasvjetom.

Osim zaštite okoliša i svjetlosnog onečišćenja ovim projektom također se planira i ušteda sredstava u općinskom proračunu zbog znatno manje potrošnje električne energije i smanjena troškova održavanja.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više