•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Utorak, 23 Lipanj 2020 12:52

Projekt "Izgradnja vatrogasno-edukacijskog centra u naselju Vučevci"

dom vucevciProjekt "Izgradnja vatrogasno-edukacijskog centra u naselju Vučevci", u čijoj provedbi aktivno sudjeluje Sintagmin tim, uspješno se provodi. Trenutno su u tijeku građevinski radovi, a okončanje istih očekuje se u ožujku 2021. godine.

Projekt je 2018. godine prijavljen na Natječaj za tip operacije 7.4.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”. Vrijednost projekta iznosi preko 7 milijuna kuna, a isti je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Stručni tim Sintagme osim aktivnog sudjelovanja u svim fazama realizacije i provedbe projekta, uspješno je proveo i postupak javne nabave radova izgradnje, te nadzora radova Izgradnja vatrogasno-edukacijskog centra.

Ovim projektom poboljšat će se vatrogasna djelatnost i različite aktivnosti iz područja vatrogastva, te će se unaprijediti edukacijske usluge koje će pružati centar za sve stanovnike kako bi se zadovoljila potreba za cjeloživotnim učenjem. Prostor će služiti cijeloj zajednici, poboljšat će se aktivnosti zajednice i razviti osobni potencijali kroz radionice, tečajeve i druge programe.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više