•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 18 Lipanj 2020 12:21

Općini Jakovlje gotovo milijun kuna za projekt "Zaželi u Općini Jakovlje"

jakovlje zazeli3Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”, donijelo je drugu Odluku o financiranju za 29 projekata ukupne vrijednosti 63,5 mil HRK u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II.“ koji se financira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Povodom spomenutog danas je u Zagrebu načelnica Općine Jakovlje, Sanja Borovec potpisala ugovor vrijedan 926.900,00 kuna za projekt "Zaželi u Općini Jakovlje" kojim će se zaposliti ukupno 10 žena s područja Općine Jakovlje, a koje će skrbiti i pružati podršku za 60 starijih osoba u lokalnoj zajednici. Zaposlene osobe bit će uključene i u obrazovne aktivnosti.

Kako stručni tim Sintagme ima dugogodišnje iskustvo u izradi projektnih prijava za natječaje iz Europskog socijalnog fonda, djelatnici Sintagme angažirani su od strane Općine Jakovlje za izradu projektne prijave za spomenuti natječaj.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više