•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Utorak, 19 Svi 2020 06:45

PROVEDBA PROJEKTA "IZGRADNJA I OPREMANJE DJEČJEG VRTIĆA U SVETOM IVANU ŽABNOM"

4

Jedan u nizu projekata sufinanciranih iz Europskih fondova u čijoj provedbi i realizaciji sudjeluje Sintagma je i projekt „Izgradnja i opremanje dječjeg vrtića u Svetom Ivanu Žabnom“.

Riječ je o projektu sufinanciranom iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj temeljem provedenog natječaja za tip operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu".

Ukupna vrijednost projekta iznosi 7.655.023,64 kn, od čega bespovratna sredstva osigurana iz Fonda iznose 7.440.000,00 kn.

Radovi na izgradnji dječjeg vrtića uspješno se privode kraju, a postupak nabave za iste također je stručno proveden od strane Sintagme.

Izgradnjom vrtića osigurat će se prostor za 3 odgojne skupine za ukupno 60 djece od tri do sedam godina, a osim prostorija za smještaj djece, isti će imati i prateće prostorije te vanjski prostor i vrtićke sadržaje na otvorenom.

 

 

 

 

 

1

2

3 zabno

 

 

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više