•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 07 Svi 2020 12:29

U TIJEKU RADOVI IZGRADNJE KOMUNALNE INFRASTRUKTURE U INDUSTRIJSKOM PARKU NOVA GRADIŠKA

novosti 16„Ulaganje u infrastrukturu Industrijski park Nova Gradiška“ jedan je od projekata u čijoj provedbi sudjeluje stručni tim Sintagme.

Realizacija projekta je u tijeku, točnije započeli su radovi izgradnje ceste, vodovoda i kanalizacije sa ciljem povećanja postojeće osnovne infrastrukture u Industrijskom parku Nova Gradiška, a postupak javne nabave za navedene radove također je uspješno proveo Sintagmin tim.

Cilj projekta je proširiti postojeću osnovnu infrastrukturu za 7.350 m2 što će biti preduvjet mogućnosti otvaranja novih poduzeća, poticanja održivog rasta i konkurentnosti postojećih poduzeća u ključnim perspektivnim (propulzivnim) gospodarskim granama Grada Nove Gradiške i Brodsko-posavske županije.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 6.260.416,86 kn, a projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Bespovratna sredstva iznose 5.321.350,92 kn, dok će se ostatak vrijednosti projekta financirati sredstvima Grada Nova Gradiška.

 

 

novosti 12

novosti 11

novosti 13

novosti 16

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više