•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Srijeda, 06 Svi 2020 13:21

500.000 KUNA BESPOVRATNIH SREDSTAVA SINTAGMINIM KLIJENTIMA

ministarstvo graditeljstava5Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja objavilo je Popis odabranih projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za sufinanciranje u 2020. godini.

Na Popisu odabranih projekata nalaze se i projekti koje je Sintagma uspješno aplicirala za svoje klijente te istima osigurala 500.000,00 kuna bespovratnih sredstava.

Navedenim projektima se potiče ili pridonosi boljem obavljanju komunalnih djelatnosti i pružanju, odnosno isporuci komunalnih usluga, kao i svim drugim aktivnostima koje će pridonijeti podizanju razine javnih usluga i većoj kvaliteti življenja stanovnika na području pojedine jedinice lokalne samouprave.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više