•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Ponedjeljak, 04 Svi 2020 09:12

Objavljen Natječaj za tip operacije 6.4.1. "Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima"

mjera 6.4

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za tip operacije 6.4.1. "Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. godine, a kojim se može ishoditi do 200.000 eura bespovratnih sredstava za razvijanje nepoljoprivredne djelatnosti unutar poljoprivrednog gospodarstva.
 
Sintagma ima dugogodišnje iskustvo u radu sa projektima financiranim iz EU fondova te više od 80 odobrenih i završenih projekata iz područja ruralnog razvoja kojima je Sintagminim klijentima osigurano više od 10 milijuna kuna bespovratnih sredstava.
 
Prijave na navedeni Natječaj zaprimat će u razdoblju od 28. svibnja 2020. godine do 28. srpnja 2020. godine, a prihvatljivi korisnici Natječaja su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika najmanje 12 mjeseci u trenutku podnošenja Zahtjeva za potporu.
 
Za sve dodatne informacije i provjeru kriterija za prijavu na navedeni Natječaj, javite se u Sintagmu na tel. 035 361 947 ili putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. 
 

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više