•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Srijeda, 29 Travanj 2020 12:23

OBJAVLJEN NATJEČAJ "NABAVA KOMUNALNIH VOZILA ZA ODVOJENO PRIKUPLJANJE OTPADA"

Europski strukturni i investicijski fondovi 1024x454Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Nabava komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada“ koji se provodi u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“, a financira se sredstvima iz Kohezijskog fonda.

Stručni tim Sintagme već je izradio i predao projektne prijedloge na navedeni Poziv za svoja dva klijenta.

Navedenim projektima planira se nabava specijalnih komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada čime će se unaprijediti sustav održivog gospodarenja otpadom te smanjiti količine otpada koji se odlaže na odlagališta.

Poziv je namijenjen pravnim ili fizičkim osobama koje su davatelji javne usluge prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada koju obavljaju u skladu sa Zakonom o održivom gospodarenju otpadom, a isti je otvoren do 30. rujna 2020. godine.

Ukoliko ste zainteresirani za prijavu na navedeni Poziv, za sve dodatne informacije javite se u Sintagmu na tel. 035 361 947 ili putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više