•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

ruralni razvoj1

Danas je u prostorijama općine Okučani održan 1. koordinacijski sastanak kojim su službeno započeli radovi na rekonstrukciji i izgradnji sportske građevine u Okučanima. 
 
Riječ je o projektu „Rekonstrukcija i izgradnja sportske građevine u naselju Okučani“ na kojemu Sintagma sudjeluje od samoga početka. Stručni tim Sintagme razvio je projektnu ideju i projekt aplicirao na natječaj za tip operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ koji se financira iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj te uspješno proveo postupak javne nabave. 
 
Sastanku su osim predstavnika Općine, prisustvovali i predstavnik tvrtke SLU-KOM d.o.o. koja je izvođač radova na navedenoj građevini, predstavnik tvrtke MARS INŽENJERING d.o.o. koja će obavljati stručni nadzor nad radovima te predstavnica Sintagme.
 
Planirani rok izvođenja radova rekonstrukcije i izgradnje sportske građevine u Okučanima je 10 mjeseci, dok ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 4.736.488,75 kn.
 
Stručni tim Sintagme osim već uspješno provedenih aktivnosti na projektu, aktivno sudjeluje i u praćenju njegove daljnje provedbe.
 

sintagma za vijesti1Uslijed novonastale situacije u poslovanju, uzrokovane pandemijom CORONA 19 virusa, HAMAG BICRO je omogućio mikro, malim i srednjim poduzetnicima povoljne poduzetničke kredite za obrtna sredstva poslovanja. Isti se mogu ostvariti u iznosu od 750.000 kn, s rokom otplate na 5 godina i korištenja počeka od godine dana, a sve to uz kamatnu stopu od 0,25%.

SINTAGMA kao dugogodišnji poslovni savjetnik u malom i srednjem poduzetništvu, pruža kompletnu uslugu savjetovanja poduzetnika u korištenju ove kreditne linije, te pomoć u kompletnoj prijavi na isti.

Za sve informacije javite se s povjerenjem u SINTAGMU na 035 361 947.

Travanj 10, 2020

SRETAN USKRS!

uskrs sintagma

en obnova dub bis crnUz standardne aktivnosti, sintagmini djelatnici za svoje klijente trenutno rade na upravljanju, provedbi i vidljivosti projekata "Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora".

Naime, poslove upravljanja, provedbe, vidljivosti projekata, te javne nabave SINTAGMA izvršava trenutno za tri projekta za svoje klijente koji su prepoznali kvalitetu i dugogodišnje iskustvo sintagminih djelatnika u provedbi raznih projekata. Projekti se provode na području općina Dubravica, Bistra i Crnac, a vrijednost projekata iznosi preko 4 milijuna kuna.

Ovim projektima podupire se provođenje mjera energetske obnove i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora koje će rezultirati smanjenjem potrošnje energije za grijanje/hlađenje kroz integrirani pristup, te smanjenjem potrošnje energije na godišnjoj razini od najmanje 50% u odnosu na godišnju potrošnju prije provedbe navedenih mjera i korištenje obnovljivih izvora energije.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više