•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

nat.tur.infraPredmet Poziva

Građenje i opremanje javne turističke infrastrukture te podizanje kvalitete postojeće javne turističke infrastrukture po načelima održivog razvoja.

Prihvatljivi prijavitelji su jedinice područne (regionalne) samouprave. Ukupan raspoloživ iznos bespovratnih sredstava za dodjelu osiguran je u Državnom proračunu u iznosu od 1.450.000,00 EUR.

U sklopu ovog Poziva najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti po pojedinom projektu iznosi 69.000,00 EUR. Ministarstvo sufinancira 100% opravdanih/prihvatljivih troškova provedbe pojedinačnog projekta.

dj. igralistaSredišnji državni ured za demografiju i mlade objavio je Javni poziv za prijavu projekata usmjerenih uređenju i opremanju dječjih igrališta na javnim površinama jedinica lokalne samouprave.

• Za jedinice lokalne samouprave razvrstane od I do IV. skupine prema indeksu razvijenosti osiguran je iznos od 450.000,00 EUR
• Za jedinice lokalne samouprave razvrstane od V. do VIII.. skupine prema indeksu razvijenosti osiguran je iznos od 350.000,00 EUR

nat1Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je Pilot projekt javnog poziva jedinicama lokalne samouprave za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole

Prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne samouprave. Aktivnosti su prihvatljive za financiranje ako je njihovo trajanje najmanje 8 mjeseci.

Prihvatljive aktivnosti

zazeli 1024x683Konzultantska kuća SINTAGMA pružila je stručnu pomoć svojim klijentima za izradu projektnih prijedloga koji su uspješno prijavljeni na poziv „ZAŽELI – PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE“, te su odobrena sredstva ukupne vrijednosti 5.552.500,00 EURA.

Cilj projekata je povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivih skupina osiguravanjem dugotrajne skrbi, pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom. Partneri na projektu su Jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, Neprofitne organizacije koje imaju predviđeno djelovanje vezano uz obavljanje socijalne djelatnosti, Ustanove koje imaju registriranu djelatnost pružanja usluga starijim osobama i/ili osobama s invaliditetom.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više