•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

adriateh sintagma za vijestiZa dva natječaja raspisana od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, "Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu" i "Internacionalizacija poslovanja MSP-ova", Sintagmini djelatnici izradili su projektne prijedloge, te prijavili svog klijenta. Sredstva za oba projekta su odobrena (ukupna vrijednost oba projekta iznosi preko šest milijuna kuna), te su u tijeku njihove provedbe.

Prvi projekt se provodi u cilju primjene rezultata znanstveno istraživačkog i razvojnog rada u poslovne aktivnosti tvrtke Adriateh d.o.o. radi razvoja inovativnih procesa i proizvoda s visokom dodanom vrijednosti, koji će pridonijeti jačanju pozitivnih poslovnih rezultata i rastu tvrtke te tržišnoj konkurentnosti na međunarodnoj razini.

Drugi projekt se provodi u cilju jačanja sposobnosti tvrtke Adriateh d.o.o. u smjeru poboljšanja promocije proizvoda i usluga međunarodnoj poslovnoj zajednici u inozemstvu, uvođenja proizvoda na novo tržište i jačanja poslovne suradnje s inozemnim partnerima, a sve kako bi se pridonijelo povećanju konkurentnosti na međunarodnom tržištu, povećanju izvoza roba i usluga, te bržeg gospodarskog rasta.

Siječanj 24, 2019

Zaposli se u Sintagmi!

sintagma za vijestiAko ste mladi i ambiciozni, poznajete rad u programu MS Office, služite se engleskim jezikom - možda ste baš Vi osoba koju tražimo.

Tražimo osobu koja je pozitivna, odgovorna, komunikativna, spremna za nove izazove. Ako ste osoba koja želi svojim predanim i odgovornim radom pridonositi uspjehu našeg tima, javite nam se.

Konzultantska kuća „SINTAGMA“ nudi Vam izazovan i zahtjevan posao, mogućnost napredovanja i učenja u kompaniji uspješne budućnosti.

Ako se prepoznajete u traženim zahtjevima, kreativni ste, marljivi, inovativni i spremni za rad u visokomotiviranom, dinamičnom i modernom poslovnom okruženju pošaljite svoju molbu i životopis do 10.2.2019. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

cerMinistarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je 15. siječnja 2018. godine Poziv za dostavu projektnih prijedloga za provedbu Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.,– Smanjena količina otpada koji se odlaže na odlagališta.

Za navedeni Poziv konzultantska kuća SINTAGMA je za svog klijenta izradila projektnu dokumentaciju. Projekt je ocijenjen pozitivno, te su odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 498.914,71 kuna. Projekt „ODRŽIVO PRIRODU PODRŽIMO!“ provodi se na području Općina Staro Petrovo Selo, Cernik i Okučani.

Projekt “ODRŽIVO PRIRODU PODRŽIMO!” provodit će se u kontinuitetu 20 mjeseci, a predstavlja zajedničku kampanju Općina Staro Petrovo Selo, Cernik i Okučani s ciljem osvještavanja građana i stvaranja osjećaja zajedničke odgovornosti za pravilno postupanje s otpadom, prvenstveno u svrhu smanjenja stvaranja otpada te povećanja učinka odvojenog skupljanja otpada i ponovne uporabe. Kroz niz izobrazno-informativnih aktivnosti educirat će se i motivirati svi građani, djeca, žene i umirovljenici, djeca s invaliditetom kao i poslovna javnost da svojim odgovornim ponašanjem doprinesu učinkovitijem gospodarenju otpadom što će u konačnici rezultirati smanjenim količinama otpada u korist odvojeno prikupljenog otpada i ponovne uporabe te razvijenom kulturom pravilnog postupanja s otpadom.

orahovicaMinistarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je 15. siječnja 2018. godine Poziv za dostavu projektnih prijedloga za provedbu Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.,– Smanjena količina otpada koji se odlaže na odlagališta.

Za navedeni Poziv konzultantska kuća SINTAGMA je za svog klijenta izradila projektnu dokumentaciju. Projekt je ocijenjen pozitivno, te su odobrena bespovretna sredstva u iznosu od 462.047,28 kuna.

Projekt „NE DVOJI - ODVOJI!“ provodi se na području Grada Orahovica te Općina Crnac, Čačinci i Zdenci od strane Prijavitelja Grada Orahovice.

Projekt “NE DVOJI – ODVOJI!” provodit će se u kontinuitetu 20 mjeseci, a predstavlja zajedničku kampanju Grada Orahovice i Općina Crnac, Čačinci i Zdenci s ciljem osvještavanja građana i stvaranja osjećaja zajedničke odgovornosti za pravilno postupanje s otpadom, prvenstveno u svrhu smanjenja stvaranja otpada te povećanja učinka odvojenog skupljanja otpada i ponovne uporabe. Kroz niz izobrazno-informativnih aktivnosti educirat će se i motivirati svi građani, djeca, žene i umirovljenici, djeca s invaliditetom kao i poslovna javnost da svojim odgovornim ponašanjem doprinesu učinkovitijem gospodarenju otpadom što će u konačnici rezultirati smanjenim količinama otpada u korist odvojeno prikupljenog otpada i ponovne uporabe te razvijenom kulturom pravilnog postupanja s otpadom.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više