•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Ponedjeljak, 18 Lipanj 2018 13:05

Sintagma osigurala gotovo pola milijuna kuna za novi projekt

orahovicaMinistarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je 15. siječnja 2018. godine Poziv za dostavu projektnih prijedloga za provedbu Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.,– Smanjena količina otpada koji se odlaže na odlagališta.

Za navedeni Poziv konzultantska kuća SINTAGMA je za svog klijenta izradila projektnu dokumentaciju. Projekt je ocijenjen pozitivno, te su odobrena bespovretna sredstva u iznosu od 462.047,28 kuna.

Projekt „NE DVOJI - ODVOJI!“ provodi se na području Grada Orahovica te Općina Crnac, Čačinci i Zdenci od strane Prijavitelja Grada Orahovice.

Projekt “NE DVOJI – ODVOJI!” provodit će se u kontinuitetu 20 mjeseci, a predstavlja zajedničku kampanju Grada Orahovice i Općina Crnac, Čačinci i Zdenci s ciljem osvještavanja građana i stvaranja osjećaja zajedničke odgovornosti za pravilno postupanje s otpadom, prvenstveno u svrhu smanjenja stvaranja otpada te povećanja učinka odvojenog skupljanja otpada i ponovne uporabe. Kroz niz izobrazno-informativnih aktivnosti educirat će se i motivirati svi građani, djeca, žene i umirovljenici, djeca s invaliditetom kao i poslovna javnost da svojim odgovornim ponašanjem doprinesu učinkovitijem gospodarenju otpadom što će u konačnici rezultirati smanjenim količinama otpada u korist odvojeno prikupljenog otpada i ponovne uporabe te razvijenom kulturom pravilnog postupanja s otpadom.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više