•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 17 Svi 2018 09:11

1.250.000,00 kuna za Sintagmine klijente

Potpisivanje ugovora za lokalni i reg razvoj 16 5 2018 2U srijedu, 16. svibnja 2018. godine, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, zajedno s predstavnicima lokalne i regionalne samouprave, potpisala je ugovore o sufinanciranju projekata prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice i Programu podrške regionalnom razvoju.

Za navedene programe Sintagmini djelatnici radili su na izradi projektnih prijedloga za svoje klijente putem kojih su osigurali novih 1.250.000,00 kuna bespovratnih sredstava.

Projektni prijedlozi prvenstveno su se odnosili na projekte iz područja komunalne, socijalne i gospodarske infrastrukture za koje je procijenjeno da će pridonijeti poboljšanju standarda i kvalitete života lokalnog stanovništva te stvoriti preduvjete za gospodarski i društveni razvoj slabije razvijenih područja.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više