•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Srijeda, 09 Svi 2018 10:01

U fazi pripreme 11 projekata za obiteljska poljoprivredna gospodarstva

Agencija za placanja u poljoprivredi sintagmaAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je, prošli mjesec, natječaje za provedbu mjere 06 „Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja", za operaciju 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“
Sintagmini djelatnici trenutno rade na pripremi 11 projekata za nositelje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Djelatnici konzultantske kuće Sintagma za protekli krug natječaja, za svoje klijente, izradili su također velik broj projekata čija je prolaznost bila 100%, te na temelju spomenutog očekujemo iste rezultate i ove godine.

Zahtjevi za potporu za operaciju 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“ mogu se podnositi do 13. lipnja 2018. godine.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u ured konzultantske kuće SINTAGMA, na broj telefona 035/361-947 ili putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više