•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Utorak, 10 Travanj 2018 12:31

Objavljen Javni poziv JLS-ovima za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada

fzoeuMinistarstvo zaštite okoliša i energetike osiguralo je jedinicama lokalne samouprave putem EU fondova kroz Operativni program „Konkurentnosti i kohezija“ 85%-tno sufinanciranje nabave spremnika za odvojeno prikupljanje otpada. Radi pojednostavljenja procedure i brže realizacije cijelog postupka, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost će operativno, sukladno iskazu interesa gradova i općina, provesti postupak javne nabave i distribucije spremnika.

Jedinice lokalne samouprave koje imaju važeći plan gospodarenja otpadom se stoga mogu javiti na javni poziv Fonda te dostaviti podatke o potrebnom broju spremnika za odvojeno prikupljanje otpadnog papira i kartona, plastike, stakla, tekstila i biootpada. Poziv će biti otvoren 45 dana te će se nakon toga na osnovu prikupljenih podataka znati točan iznos ukupne investicije.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u ured konzultantske kuće SINTAGMA, na broj telefona 035/361-947 ili putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više