•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Srijeda, 21 Veljača 2018 10:43

Objavljen javni poziv za kandidiranje projekata za konkurentnost turističkog gospodarstva

min turMinistarstvo turizma objavilo je javni poziv za kandidiranje projekta za konkurentnost turističkog gospodarstva. Cilj Programa je povećanje atraktivnosti i konkurentnosti hrvatskog turizma, poboljšanje strukture i kvalitete smještaja, novo zapošljavanje, realizacija novih investicija, povećanje turističke potrošnje, razvoj turizma na turistički nerazvijenim područjima i produljenje sezone do cjelogodišnjeg turizma.

Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva turizma za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, unapređenje održivi razvoj, razvoj posebnih oblika turizma, te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma kroz:

– Mjera A – povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude, diversifikacija poslovanja i održivi razvoj, korištenje novih tehnologija, poboljšanje socijalne uključenosti, sljedećih vrsta ugostiteljskih objekata: Hotela, Kampova, Ostalih ugostiteljskih objekata za smještaj, OPG-a za seoski turizam
– Mjera B – razvoj posebnih oblika turizma
– Mjera C – dostupnost i sigurnost
– Mjera D – prepoznatljivost

Za dodjelu bespovratnih sredstva prijaviti se mogu: subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge), seljačka domaćinstva (OPG koje pruža ugostiteljske i/ili turističke usluge), a potpore se dodjeljuju u rasponu od 20.000,00 kn do 400.000,00 kn po projektu, ovisno o svakoj mjeri.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u ured konzultantske kuće SINTAGMA, na broj telefona 035/361-947 ili putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više