•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Ponedjeljak, 12 Veljača 2018 08:27

Osigurana nova EU sredstva za sintagmine klijente

potp ugovora cesteRavnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić potpisala je u četvrtak s predstavnicima jedinica lokalne samouprave ugovore o izgradnji novih i rekonstrukciji postojećih nerazvrstanih cesta iz Programa ruralnog razvoja.

Sintagmini djelatnici su za natječaj iz Programa ruralnog razvoja radili na izradi projektnih prijedloga za šest klijenata. 100% - tnom prolažnošću na ovom natječaju Sintagma je osigurala svim svojim klijentima nova EU sredstva kojima će financirati projekte izgradnje i obnove lokalnih cesta, kolnika, oborinske odvodnje, javne rasvjete te prometne signalizacije.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više