•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 01 Veljača 2018 09:53

Najava javnog poziva jedinicama lokalne samouprave za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada

ka29. siječnja 2018. godine Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Najavu javnog poziva jedinicama lokalne samouprave (JLS) za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada. Iskazom interesa prikupit će se podaci o potrebama jedinica lokalne samouprave za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada temeljem čega će Fond provesti objedinjeni postupak javne nabave za sve jedinice lokalne samouprave.

Osnovni preduvjet za prijavu na Javni poziv za iskaz interesa je da jedinica lokalne samouprave ima važeći Plan gospodarenja otpadom JLS usklađen sa Zakonom o održivom gospodarenju otpadom (NN 94/13, 73/17). Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, kao Posrednčko tijelo razine 1 objavit će Ograničeni poziv Fondu za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada (otpadni papir, staklo, teksti i biootpad) uključujući vrtne kompostere. Nabava spremnika sufinancirat će se iz Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ u visini do 85% prihvatljivih troškova, a preostala sredstva u visini do 15% osigurat će se u proračunu JLS-ova. Fond će objaviti Javni poziv za iskaz interesa JLS-ima u roku do 30 dana od dana ove Najave.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u ured konzultantske kuće SINTAGMA, na broj telefona 035/361-947 ili putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više