•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Srijeda, 17 Svi 2017 10:10

Nova bespovratna sredstva za sintagmine klijente kroz „E-impuls“

sintagma eu fondoviNa Poziv za dostavu projektnih prijava „E-Impuls“, Ministarstva poduzetništva i obrta, Sintagmini djelatnici izradili su i prijavili za svoje klijente tri projektna prijedloga.

Poziv je bio raspisan u okviru provedbe Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., a bespovratna sredstva dodijelit će se iz Europskog fonda za regionalni razvoj mikro i malim poduzetnicima te obrtnicima.

Trenutna prolaznost sintagminih projekata je 100%, čime se Sintagma i ovaj put nametnula kao lider u području pisanja prijedloga projekata, odnosno osiguravanju europskih sredstava za svoje klijente.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više