•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Utorak, 09 Studeni 2021 13:20

Poticaji i bespovratna sredstva za poduzetnike i obrtnike u 2021.

Poticaji i bespovratna sredstva za obrtnike u 2021. godini na raspolaganju su svima koji žele unaprijediti ili osnažiti svoje poslovanje ili se planiraju prijaviti na neki od poziva 2022. godine.

poticaji i bespovratna sredstvaNa zajmove za prevladavanje krize uzrokovane pandemijom Covid-19 moguće se prijaviti za: još uvijek aktualan COVID-19 zajam za obrtna sredstva. Prijave su moguće do 31. prosinca 2021. Ukoliko imate pad poslovanja za 20% i više 2020. u odnosu na 2019. prihvatljiv ste prijavitelj, iskoristite priliku i aplicirajte za ova povoljna sredstva uz kte od svega 0,25%.

ESIF investicijski zajmovi za obrtnike i poduzetnike

Obrtnici i vlasnici poduzeća (jdoo, doo), te fizičke osobe koje planiraju krenuti u poduzetnički pothvat imaju mogućnost prijaviti se za korištenje HAMAG-BICRO ESIF investicijskih zajmova. ESIF zajmovi su vrijednosti od 1.000,00 do 25.000 EUR-a uz snižene kamatne stope od 0,1% do 0,5%.

Bespovratna sredstva za obrtnike i poduzetnike

Ovisno o djelatnosti kojom se Vaš obrt/poduzeće bavi, stoje Vam na raspolaganju i pozivi Ministarstava.
Najave za nove natječaje uključuju:
• sredstva za novoosnovana inovativna poduzeća i jačanje njihovih akceleracijskih sposbnosti
• bespovratna potpora za digitalizaciju poslovanja MSP-ova
• vaučere za digitalizaciju poslovanja MSP-ova
• komercijalizacija inovacija MSP-ova
• poticanje zelene i digitalne tranzicije poduzetnika u sektoru turizma

Za sve informacije i pomoć pri prijavi slobodno se obratite našim djelatnicima na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 035 361 947.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više