•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Srijeda, 14 Srpanj 2021 11:49

U provedbi projekti iz područja socijalnog uključivanja u vrijednosti preko 8 milijuna kuna

projekti socDio Sintagminog tima, uz svoje standardne aktivnosti, trenutno radi na upravljanju i provedbi 6 projekata koji se provode u skladu s Operativnim programom Učinkoviti ljudski potencijali.

Projekti su prijavljeni na natječaj "Aktivno uključivanje i poboljšanje zapošljivosti te razvoj inovativnih socijalnih usluga za ranjive skupine unutar 7 urbanih aglomeracija/područja Osijek, Pula, Rijeka, Slavonski brod, Split, Zadar i Zagreb", gdje su ocijenjeni pozitivno, te su za njih odobrena sredstva iz Europskog socijalnog fonda. Usmjereni su razvoju i unaprjeđenju socijalnih usluga i programa za aktivno socijalno uključivanje i povećanje zapošljivosti ranjivih skupina, te razvoju i unaprjeđenju interkulturalnih usluga/aktivnosti na prostoru urbanih aglomeracija/područja. Provode se u cilju povećanja socijalne uključenosti i zapošljivosti ranjivih skupina kako bi se potaknulo njihovo sudjelovanje u društvu.

Ukupna vrijednost projekata iznosi preko 8 milijuna kuna, a sintagmini djelatnici trenutno rade na poslovima upravljanja, promidžbe i vidljivosti, te javnoj nabavi.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više