•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Srijeda, 20 Siječanj 2021 11:57

Proveden projekt izgradnje poduzetničke infrastrukture u Industrijskom parku Nova Gradiška vrijedan preko šest milijuna kuna

kom infr ipngSintagmini djelatnici uspješno su priveli kraju provedbu još jednog vrijednog projekta. U industrijskoj zoni Nove Gradiške odrađeni su završni građevinski radovi proširenja poduzetničke infrastrukture, odnosno završena je izgradnja ceste, vodovoda i kanalizacije kroz projekt Grada Nova Gradiška – Ulaganje u infrastrukturu Industrijski park Nova Gradiška.

Ukupna vrijednost projekta, čiji je korisnik Grad Nova Gradiška iznosi 6.260.416,86 kuna, od čega bespovratna EU sredstva iznose 5.321.350,92 kuna. Projekt je realiziran u sklopu Poziva ‘’Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona’’, a financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR). Cilj projekta je povećanje postojeće infrastrukture kako bi se privukle nove investicije, povećala konkurentnost zone i olakšali preduvjeti za razvoj poduzetništva u Industrijskom parku Nova Gradiška.

Djelatnici Sintagme radili su na poslovima upravljanja i provedbe projekta, te postupku javne nabave. Spomenuti projekt je još jedan uspješno odrađen projekt od strane Sintagme za svoje klijente koji su prepoznali kvalitetu i dugogodišnje iskustvo sintagminih djelatnika u provedbi raznih projekata.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više