•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 23 Srpanj 2020 10:38

Općini Bistra gotovo milijun kuna za novi projekt

zazeli BistraMinistarstvo rada i mirovinskoga sustava, donijelo je drugu Odluku o financiranju za 29 projekata ukupne vrijednosti 63,5 mil HRK u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II.“ koji se financira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Tim povodom načelnik općine Bistra Krešimir Gulić potpisao je ugovor o financiranju projekta “Zaželi u Općini Bistra”, čime je osigurano 926.900,00 kn bespovratnih sredstava za provedbu projekta. Projekt će se provoditi u potpunosti na području općine Bistra, a cilj mu je uključivanje 10 žena u nepovoljnom položaju na tržište rada kroz zapošljavanje u lokalnoj zajednici, kako bi se osnažio i unaprijedio njihov radni potencijal i smanjio rizik od siromaštva, te ujedno potaknula socijalna uključenost i povećala razina kvalitete života starijih i nemoćnih osoba kojima će one pomagati u svakodnevnim poslovima.

Kako stručni tim Sintagme ima dugogodišnje iskustvo u izradi projektnih prijava za natječaje iz Europskog socijalnog fonda, djelatnici Sintagme angažirani su od strane Općine Bistra za izradu projektne prijave za spomenuti natječaj.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više