•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Ponedjeljak, 08 Lipanj 2020 08:28

Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture

8.5Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu Podmjere 8.5. „Potpora za ulaganje u poboljšanje otpornosti i okolišne vrijednosti šumskih ekosustava“, provedba tipa operacije 8.5.2. „Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Svrha Natječaja je dodjela sredstava projektima koji će omogućiti dostupnost rekreacijske, turističke i zdravstvene funkcije šuma u javne svrhe.

Prihvatljivi korisnici su šumoposjednici te udruge šumoposjednika, udruge civilnog društva čije je područje djelovanja usmjereno na zaštitu okoliša i prirode i druge pravne osobe koje na temelju zakona imaju javne ovlasti, a čije je područje djelovanja usmjereno na zaštitu okoliša i prirode.

Visina potpore po projektu iznosi 5.000 do 100.000 EUR u kunskoj protuvrijednosti, a udio financiranja po pojedinom projektu iznosi 100% prihvatljivih troškova.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je do 31. kolovoza 2020. Sintagma je do sada uspješno radila na prijavi i provedbi većeg broja ovakvih projekata, te se za sva pitanja i informacije s povjerenjem javite u Sintagmu na tel. 035 361 947 ili elektroničkim putem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više