•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Petak, 05 Lipanj 2020 10:40

ISKUSTVO U IZRADI VIŠE OD 100 STRATEŠKIH DOKUMENATA

strategy2020. godina je godina strateških dokumenata te su u tijeku pregovori o višegodišnjem financijskom okviru Europske unije za razdoblje od 2021. – 2027. godine.


Strateški dokumenti predstavljaju srednjoročne akte strateškog planiranja koje donose predstavnička tijela JLP(R)S sa svrhom razrade planova za realizaciju razvojnih smjerova i strateških ciljeva te služe kao osnova budućeg gospodarskog, društvenog i kulturnog razvoja regionalnih i lokalnih jedinica.


Sintagma se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u izradi strateških dokumenata iz različitih područja, a koji obuhvaćaju strategije i strateške programe razvoja, strategije održivog razvoja poljoprivrede, strateške programe gospodarskog razvoja, lokalne akcijske planove zaštite okoliša, strategije razvoja turizma, strategije upravljanja i raspolaganja imovinom…


Zahvaljujući stručnom iskustvu u pripremi i izradi strateških dokumenata te profesionalnom pružanju usluga savjetovanja u svim fazama strateškog planiranja, Sintagma je osigurala povjerenje kod velikog broja klijenata na regionalnog i lokalnoj razini te kroz svoje poslovanje izradila više od 100 strateških dokumenata.


Ukoliko želite na vrijeme započeti sa izradom strateških dokumenata te pri tome imati stručnog i iskusnog savjetnika, s povjerenjem se javite u Sintagmu na tel. 035 361 947 ili putem elektroničke pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

naslovnica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

koncanica strategija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

strategija vratisinec

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naslovnica grad delnice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PDFsam Strategija poljoprivrede Pusca 2016 2020 final page 0001

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više