•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Srijeda, 03 Lipanj 2020 12:32

Programi amaterskih sportova i infrastrukturne inovacije

EU fondoviU Europi se šport i tjelesne aktivnosti tradicionalno odvijaju u športskim klubovima i organizacijama. U tim tradicionalnim strukturama športske se aktivnosti organiziraju u skladu s fiksnim pravilima („pravilima igre”), a u mnogim slučajevima u velikim, skupim športskim objektima.

S tim u vezi, Europska komisija ima otvoren Poziv „Programi amaterskih sportova i infrastrukturne inovacije“ koji za cilj ima pružiti priliku športskim organizacijama da razviju i promiču nove oblike bavljenja športom i tjelesnom aktivnosti prilagodbom infrastrukture i/ili ponude športskih aktivnosti/programa.

Na Poziv se mogu javiti: europski ili nacionalni športski savezi, neprofitna organizacija (privatna ili javna), javna tijela (nacionalna, regionalna ili lokalna), međunarodne ili europske organizacije, športski klubovi.

Bespovratna sredstva iznosit će najviše 650 000 EUR po projektu. Sufinanciranje projekta: udio financiranja po pojedinom projektu iznosi 80% prihvatljivih troškova.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je do 01. srpnja 2020. godine, za sva pitanja i informacije s povjerenjem se javite u Sintagmu na tel. 035 361 947 ili elektroničkim putem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više