•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 28 Svi 2020 11:15

Otvoreni trajni Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Sanacija zatvorenih odlagališta neopasnog otpada“

natj odlagalistaMinistarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je otvoreni trajni Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Sanacija zatvorenih odlagališta neopasnog otpada“ s ciljem pružanja potpore jedinicama lokalne samouprave (JLS) u obliku dodjele bespovratnih sredstava koja će se koristiti za sanaciju zatvorenih odlagališta neopasnog otpada u Republici Hrvatskoj.

Prihvatljivi prijavitelji: jedinice lokalne samouprave (JLS) na čijem se području nalazi odlagalište, te JLS koje su vlasnici odlagališta ili vlasnici upravitelja odlagališta na administrativnom području neke druge jedinice lokalne samouprave.
Partnerske organizacije i partnerstvo bilo koje vrste nisu prihvatljivi.

Iznos bespovratnih sredstava po projektnom prijedlogu: najviši iznos bespovratnih sredstava koji može biti dodijeljen pojedinačnom projektnom prijedlogu je 60.000.000,00 HRK.

Sufinanciranje projekta: udio financiranja po pojedinom projektu iznosi 85% prihvatljivih troškova projekta.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je do 31. prosinac 2022. godine. Sintagma je do sada uspješno radila na prijavi i provedbi ovakvih projekata, te se za sva pitanja i informacije s povjerenjem javite u Sintagmu na tel. 035 361 947 ili elektroničkim putem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više