•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 21 Svi 2020 09:14

OBJAVLJEN OTVORENI POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA "UMJETNOST I KULTURA ONLINE"

ucinkoviti ljudski potencijaliMinistarstvo kulture objavilo je otvoreni trajni Poziv na dostavu projektnih prijedloga pod nazivom „Umjetnost i kultura online“.


Poziv se provodi u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., u okviru specifičnog cilja 9.i.1 „Borba protiv siromaštva i socijalne isključenosti kroz promociju integracije na tržište rada i socijalne integracije ranjivih skupina, i borba protiv svih oblika diskriminacije“, a usmjeren je na povećanje socijalne uključenosti osoba mlađih od 25 i starijih od 54 godine sudjelovanjem u kulturnim i umjetničkim aktivnostima putem interneta.


Prihvatljivi prijavitelji su organizacije civilnog društva (umjetničke organizacije, udruge koje djeluju u području kulture i umjetnosti), a prihvatljivi partneri su organizacije civilnog društva (umjetnička organizacija, udruga), javna ustanova u kulturi te jedinica lokalne ili područne (regionalne) samouprave.


Ukupni iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi od 100.000,00 do 500.000,00 kn. Udio financiranja po pojedinom projektu iznosi 100 % prihvatljivih troškova, od čega je 85 % osigurano iz sredstava Europskog socijalnog fonda, dok će obavezni udio nacionalnog sufinanciranja od 15 % osigurati Ministarstvo kulture iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.


Rok za podnošenje projektnih prijedloga je do 31. prosinca 2020. godine, a za sve dodatne informacije u vezi navedenog Poziva javite se u Sintagmu na tel. 035 361 947 ili putem elektroničke pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više